Speltips AIK – Norrköping 10/4: Helgens toppmöte

Axel Sjödin Publicerat: 10 april 2022

AIK tar emot Norrköping på Friends Arena i en stormatch där båda lagen förlorade sin öppningsmatch förra helgen.

AIK - Norrköping

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det var verkligen ingen lätt bortamatch som AIK ställdes inför i säsongspremiären av årets upplaga av Allsvenskan. Häcken på Bravida Arena är aldrig en lätt motståndare, men sättet de förlorade på överraskade nog trots allt många ändå.

Häcken öste på redan från start och gick upp i en tvåmålsledning innan kvarten var spelad. AIK lyckades reducera kort därefter, men Häcken lyckades dra ifrån igen efter en stark start på andra halvlek och matchen slutade tillslut 4-2 till hemmalaget på Hisingen.

Det vanligtvis så defensivt stabila AIK hade problem med Häckens fart och Erick Otieno hade uppenbara problem med debutanten Oscar Uddenäs på kanten, vilket även resulterade i straff för hemmalaget tidigt.

AIK är en klubb med höga förväntningar och de lär ha ett massivt hemmastöd under söndagen. Men de är också pressade att vinna redan nu då det kommer att börja ställas frågor ifall insatsen inte ser bättre ut än vad den gjorde senast.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norrköping kan få en tuff start

Även Norrköping förlorade som sagt sin öppningsmatch då de föll med 0-1 hemma mot Varberg trots klart spelövertag i matchen. De hade mängder av målchanser som de inte tog tillvara på och det är svårt att säga annat än att det är en match som de borde ha vunnit.

Att de har förlorat Samuel Adegbenro, som med sina 17 mål vann skytteligan förra säsongen, kan mycket väl straffa sig. Det är deras andra säsong under Rikard Norling nu, men de känns inte på förhand lika heta som de har gjort tidigare år.

I och med förlusten mot Varberg och det faktum att de spelar kommande match borta mot AIK så kan de mycket väl behöva inleda säsongen med två raka förluster. Det kommer att bli intressant att följa Peking under säsongen, men andra spelare som Christoffer Nyman kommer att behöva ta ett större ansvar i offensiven än under föregående säsong.

AIK är ofta väldigt hemmastarka, vilket vi inte minst fick se förra säsongen där de var med utmanade om ligaguldet framåt hösten genom att nästan uteslutande vinna hemma. Med hemmapubliken i ryggen så tror jag att AIK kommer att lösa detta och därmed spelar vi på den raka ettan här för 1.84 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: AIK vinner
Odds: 1.84
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: