Speltips AIK – Sirius 15/7: Fördjupad kris i Solna

Spelbloggare Publicerat: 15 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Speciellt svårt att ta ställning till de rådande oddsen inför AIK – Sirius är det knappast och här är det skrällalternativen som lockar. Men i vilken form, främst?

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Att ropa kris hit och dit, fram och tillbaka, kan bli tröttsamt – men är det inte på tiden att sätta den etiketten på AIK? Efter veckans bortaförlust mot Helsingborg har de inte vunnit på fem matcher, kryssat två av dessa, och hamnat en bra bit på efterkälken i Allsvenskan. Addera på detta att de hunnit åka ur Svenska Cupen-slutspelet under samma period.

Ett år som skulle präglas av offensiv frenesi, frejdighet och lusta ser snarare ut att riskera bli ett totalfiasko. Det ”nya” AIK har inte varit i närheten av så bra som de förväntas vara, även om snacket redan på förhand var att det kunde komma att handla om ett mellanår. Men bättre än såhär ska de vara, oavsett vad.

Ett fiasko på ena sidan – en succé på den andra…

Sirius stormar framåt i Allsvenskan och är ett av de stora utropstecknen hittills, tillsammans med Mjällby AIF, och står just nu på en mycket hedersam fjärdeplats i tabellen. De håller fantastisk nivå i det offensiva och visade senast att de kan hantera det defensiva lika bra; fick oavgjort, 0-0, borta mot Hammarby.

Inte sedan premiären mot Djurgården, där spelet var bra men resultatet skrevs 0-2, har Sirius förlorat och det bådar mycket positivt inför fortsättningen. Frågan är: hur länge kan de leverera på denna nivå?

Given position för Sirius!

Det är lätt hänt att se mer på klubbnamn och spelarnamnen snarare än vad lagen det facto presterar i matcherna och vi känner lite att fallet är som sådant här, när AIK trots allt – urusel form med katastrofala resultat liksom ett svårt hackande spel – får axla ett klart favoritskap.

På andra sidan står nämligen ett Sirius som fortsätter prestera finfin fotboll och som kan spela helt utan press på deras axlar.

Och vad vi fått se av såväl Allsvenskan som den internationella fotbollen har hemma-/bortaplansfaktorns betydelse minskar klart när matcherna spelas inför tomma läktare. Även det talar till Sirius fördel.

Vi spelar Sirius +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – till smakrika 1,97 x insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sirius +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,97
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, onsdag 15/7 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo