Speltips Djurgården – Degerfors 22/9: DIF går på knock

Rasim Reiz Publicerat: 22 september 2021

Djurgården jagar allsvensk serieledning hemma mot Degerfors. Rasim Reiz rekar med odds i Allsvenskan den 22 september 2021.

Djurgården - Degerfors

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Allsvenskan rullar vidare och kampen i toppen är hetare än på väldigt länge. Det är dags för Djurgården att svara när man tar emot Degerfors på Tele2.

Djurgården är på jakt efter att återtag serieledningen i Allsvenskan och man har väldigt goda chanser när ett svagt Degerfors kommer på besök och slåss just nu i nedre regionen. Degerfors har fyra raka förluster i Allsvenskan och det är ingen lätt uppgift som väntar Victor Edvardsen och hans lagkompisar där självförtroendet inte lär vara på topp efter matchen mot Sirius där man inkasserade ännu en förlust. Man har läckt som ett såll bakåt och nu väntar som sagt ett hungrigt Djurgården.

Djurgården kommer till den här matchen med en viktig poäng ifrån Malmö där JWZ stod för några briljanta räddningar och räddade en poäng hem till Stockholm. Man har till dagens match alla tillgängliga förutom Jesper Nyholm som klev av skadad mot Malmö och kommer spela det bästa laget från start.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Degerfors väger för lätt

Degerfors måste tillbaka till grunderna, fyra raka förluster gör inte saken lättare. Jag tror man kommer rikta in sig på försvarsspelet här från start. Djurgården har som bekant ett hårt och aggressivt presspel och det måste Degerfors kunna lösa om man inte ska bli straffade direkt. Det handlar om att hålla tätt bakåt för Degerfors för att eventuellt kunna sticka upp och göra något och då handlar det såklart om lagets stora stjärna Victor Edvardsen som ska trolla där framme.

Djurgården är i en bra form och på hemmaplan är man starka, såg vi inte minst i derbyt mot Hammarby där man gjorde hela fyra mål framåt och offensiven kan få bra betalt idag också om man får till sitt höga presspel mot ett darrigt Degerfors och kommer det där tidiga målet så blir det mentalt väldigt tungt för gästerna och som nykomling så kan det rassla till några gånger till.

Jag tror vi får se ett bestämt Djurgården gå ut och göra den här processen kort och att man får några mål framåt. Därför väljer jag att spela Djurgården över 2,5 mål till 1.92 hos Expekt.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: