Speltips Djurgården – Falkenberg 15/7: Dubbla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 15 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Trots halvdant spel och mer att önska i helhet ska Djurgården betraktas som storfavoriter när de välkomnar Falkenberg till Tele2 Arena i Stockholm.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

En man mer på planen från den 25:e minuten. 2-0 efter 34:a minuter. En tveksamt tilldömd straffspark. En missad dito av motståndarna. Trots detta var Djurgården löjligt nära att tappa poäng i bortamötet mot IFK Göteborg senast, men med hjärtat i halsgropen kom de till slut undan med en 2-1-vinst och det var av största möjliga betydelse.

Vad som däremot också ska nämnas är att stockholmarna hade en uppsjö av möjligheter att döda matchen och borde gjort både tre och fyra, om inte fler, mål. Effektiviteten är ett frågetecken vi helt enkelt får höja.

Trean innebär att DIF klättrade i tabellen och om de kan hålla poängfrekvensen uppe de närmsta matcherna, då kan de knappa in till den absoluta toppen och då serieledande IFK Norrköping specifikt. Saker och ting måste dock förbättras spelmässigt, det är en sak som är säker.

Falkenberg ser, precis som väntat, ut att få det tufft i årets Allsvenskan och efter sju omgångar står de på så få som fem poäng – tillsammans med tabelljumbon Helsingborg minst i serien. Detta trots en stark start på serien med oavgjort mot BK Häcken och vinst över Mjällby AIF. Därefter? Fyra förluster och ett kryss.

Formkurvorna pekandes åt olika håll

Ser flera faktorer som talar till Djurgårdens fördel:

  • Grundkapaciteten
  • Formen
  • Hemmaplan och konstgräs

Och då ska väl DIF knappast tappa mot ett iskallt Falkenberg, som närmast kommer från en hemmaförlust mot ett tunt Östersund?
Djurgården må ha spelat matchen mot Blåvitt med en man mer på planen i nästan tre fjärdedelar av den, men visade ändå prov på flera saker som tidigare saknats; att de vaskade fram hundraprocentiga möjligheter på löpande band och att inte minst Kalle Holmberg på allvar visade klassen. Han lär få chansen från start nu också.

De tre poängen lär hamna i Stockholm och siffrorna kan mycket väl bli större än seger med uddamålet.

Vårt speltips inför matchen blir Djurgården -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – till dubbla insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Djurgården -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,00
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, onsdag 15/7 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo