Speltips Djurgården – Kalmar 28/6: Överreaktion

Spelbloggare Publicerat: 28 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är redan kniven mot strupen för Djurgården när uppstickaren Kalmar FF kommer till Tele2 Arena. Tre allsvenska pinnar är på spel – men var hamnar de?

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Frågetecken mot utropstecken

Som mästare är det en stor vikt på axlarna för Blåränderna från Stockholm – och om man jämför med fjolårets Djurgården och de tre inledande omgångarnas nu, är det som total natt och dag. Premiären, med visst flyt, vann de över Sirius – för att sedermera ha förlorat mot Örebro SK och stort mot IFK Norrköping.

Och då finns förstås inte annat på tavlan än att vinna i afton, annars riskerar man tidigt hamna bortom en potentiell toppstrid. Försvarsspelet, som i dess briljans var det stora guldreceptet, måste fixas till och framåt önskas mer spets från det namnstarka material som tränarduon Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf fogar över.

Motståndet, då? Uppstickaren, succén Kalmar FF!

Smålänningarna har fått för tre fina insatser i upptakten i Allsvenskan, förlorade förvisso premiären mot Norrköping, men följt upp det med dubbla fullpottare och en samlad målskillnad om 6-0 över mötena mot Helsingborg respektive Falkenberg.

En tiondel av serien är förvisso inte mycket och det mesta tyder fortfarande på att DIF ska vara uppe och tampas i toppen och KFF inte är bättre än för en plats i mittensmeten av tabellen. Att dra alldeles för stora växlar av dessa matcher kan bli missvisande sett till hur det hela snarare kommer utvecklas.

Reaktion väntas

Sjaskiga insatser, men kanske inte så illa som resultaten vill antyda. Djurgården ska vara ett lag för toppen, minst striden om platserna ut i Europa, och är pressade till att vinna söndagens batalj på Tele2 Arena.

Lyckas? Absolut, tror vi.

Det är till och med så pass att oddset på den raka ettan stuckit upp i över dubbla insatsen och vi har svårt att se varför det skulle vara rättvisande såhär på förhand.

Kalmar FF har stått upp väl, men de två vinstmatcherna kommit mot tunna motstånd och dessutom, inte minst, på naturgräs. På konstgräs har de normalt större bekymmer och om DIF hittar tempot, ja, då får de det svårt att hänga med i svängarna.

Betsson ställer ut 2,02 x insatsen för ettan och den spelas.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Djurgården vinner, rak etta
Odds: 2,02
Bolag: Betsson
Spelstopp: 14:30, söndag 28/6
TV: 
Stream:  dplay logo