Speltips Djurgården – Malmö FF 3/5: Sveriges två bästa lag

Simon Pålsson Publicerat: 3 maj 2021

Djurgården och Malmö FF är utan tvekan de två bästa lagen i Allsvenskan 2021. Vi rekar med odds inför mötet den 3 maj 2021.

Djurgården - Malmö FF

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är egentligen inget vågat påstående att hävda dominansen för Djurgården och Malmö FF på ett rent spelmässigt plan under inledningen på den här säsongen. Det här är på pappret, på planen och förmodligen också i tabellen de två bästa lagen i Allsvenskan.

En del vill höja ett varningens finger för AIK, men då undrar jag om inte minnet sviker lite väl snabbt? Dels har man spelat tre hemmamatcher (av fyra) och har än så länge bara vunnit på hemmaplan. Dels har man också förlorat mot ett mycket formsvagt IFK Göteborg.

När det väl ska till att avgöras till hösten känns det givet att Djurgården och Malmö FF, stora favoriter på förhand, faktiskt gör upp om guldet ännu en gång.

Malmö FF tappade dock poäng hemma mot Östersund senast och frågan är hur den insatsen, och det resultatet, påverkar approachen till det här mötet med Djurgården. Uppenbart är det så att skåningarna inte har råd med förlust.

Sedan 2017 har Malmö FF ingen vinst på Tele2 Arena och det är ingen hemlighet att spelarna i MFF ogillar att spela på plastgräs. Det är också en speciell, nu ännu mera sliten matta, som det spelas på i Stockholm. Det ska man ha med sig som en viktig faktor här.

Båda lagen går på knock

En fysisk historia, två offensiva lag och två lag som verkligen vill vinna matchen. Det är vad jag tror mig se inför det att Djurgården välkomnar Malmö FF.

Det återstår att se hur lagen formeras, men tappen på spelare är inte så många i lagen. Malmö FF har med sig Jo Inge Berget till matchen. Det tisslas en del om att Bonke Innocent är tveksam till spel, men om han är redo lär han spela på mitten trots den svaga insatsen sist.

Djurgården har ett starkt lag, ett tydligt spelsätt, och idel vinster så här långt. Men det här är också den första riktigt svåra utmaningen som väntar. Eller åtminstone det stora testet. Är Djurgården 2021 på riktigt? Förra året låg man under med 2-0 mot MFF, men vann sen med 3-2 efter en galen avslutning på matchen.

Precis som då tänker jag mig en öppen historia direkt och ett Malmö FF som inte kan hålla nollan. Dessutom känns det som att MFF hittar något sätt att göra mål här

Båda lagen göra mål spelas till 1,80 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,80
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:30, måndag 3 maj 2021
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: