Speltips Djurgården – Varberg 2/7: Solklara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 2 juli 2023

Djurgården är storfavoriter till att inleda sommaren med en seger mot Varberg hemma på Tele2 på söndag.

Djurgården - Varberg

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Säsongsinledningen har inte riktigt gått som något av lagen hade önskat, men medan Djurgården har börjat röra sig i rätt riktning så finns det fortsatt väldigt många frågetecken kring Varberg. Att Joakim Persson har lämnat klubben några dagar innan återstarten är också ett väldigt tungt besked som lär påverka BoIS chanser framöver.

Uppgiften var kanske övermäktig från första början, men om det var någon tränare som skulle kunna vägleda Varbergs spretiga trupp till ännu ett allsvenskt kontrakt så var det nog Persson. Jocke Persson, och hans förmåga att lyckas koka soppa på en spik, har nästan varit synonymt med Varberg sedan de lyckades kliva upp i allsvenskan för några år sedan.

Thomas Askebrand lär förmodligen ta över uppdraget, åtminstone tillfälligt, men Varberg behöver förmodligen göra ett väldigt starkt transferfönster för att kunna hålla sig kvar i år. De har ännu inte lyckats vinna en enda match, och det lär det inte bli ändring på till helgen – särskilt inte då de har tre (!) avstängda spelare i form av Oliver Stanisic, Luke Le Roux och Ismet Lushaku.

Situationen i klubben känns smått kaosartad i nuläget, vilket knappast lär bidra till bättre spel. Vi kommer att få fler svar under den kommande månaden, men just nu ser det rätt mörkt ut för västkustklubben.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Djurgården har börjat hitta rätt

Djurgården får därmed chansen till en mjukstart efter uppehållet och hoppas kunna återuppta jakten på lagen i topp tre. Resultaten har varit lite spretiga under våren, men de avslutade starkt genom att gå obesegrade i de fem sista matcherna, med tre segrar och två kryss, mot tufft motstånd.

Transferfönstret kommer att bli intressant för Djurgårdens del.Victor Edvardsen redan har lämnat för spel i Nederländerna och Elias Andersson är numera klar för polska Lech Poznan. Det lär letas ersättare och med Djurgårdens goda ekonomi finns det några intressanta namn som cirkulerar i media. Andersson är dock fortsatt kvar i Djurgården ett par veckor till, vilket gör att han kan medverka nu på söndag.

Det är klasskillnad mellan dessa två klubbar och Djurgården har börjat hitta rätt tillslut. Med det spelarmaterial de har ska de absolut vara med och slåss om en Europaplats. Söndagens match bör innebära en bekväm seger och för 1.67 gånger pengarna hos Bet365 spelar vi därmed ett halvtid/fulltid spel på Djurgården.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djurgården halvtid/fulltid
Odds: 1.67
Bolag: Bet365
Spelstopp: 17:30, söndag 2 juli
TV: 
Stream:  cmoresport logoDiscovery+