Speltips Djurgården – Varberg 28/11: Måstematch

Axel Sjödin Publicerat: 28 november 2021

Med två omgångar kvar att spela så ställs Djurgården mot Varberg hemma i jakten ligaledarna Malmö.

Djurgården - Varberg

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter 28 spelade omgångar så ligger Djurgården på andra plats i tabellen med en poäng upp till Malmö och nu finns det givetvis inget utrymme för misstag om de ska ha en chans att plocka hem guldet.

Det är tre poäng som gäller hemma mot Varberg och det lär vara full fart framåt som gäller för hemmalaget. De hade sin chans att gå förbi Malmö i måndags då ligaledarna fick nöja sig med ett kryss hemma mot Häcken, men Norrköping borta är ingen lätt match och det slutade i kryss även för Djurgårdens del.

Det råder inget tvivel om att det är ovanligt svag topp i Allsvenskan i år då guldstriden har präglats av missade chanser och poängtapp från samtliga inblandade lag. Så även med två omgångar kvar så lär hoppet leva för Djurgårdens del då det absolut inte är omöjligt att Malmö skulle tappa poäng i någon av de avslutande omgångarna.

Djurgården såg, trots krysset, också återigen bättre ut mot Norrköping än vad de har gjort på ett tag och de förtjänade på många sätt att vinna matchen då de var laget som skapade mest. Framför ett kokande Tele2 bör de kunna hitta tillbaka till vinnarspåret mot Varberg.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tveksamt med motivationen hos Varberg

Nu när gästerna har säkrat kontraktet till Allsvenskan för ännu en säsong så har de inte mycket att spela för, men har trots detta ändå satt käppar i hjulet för ett par storlag inblandade i guldstriden under den senaste månaden. De fick med sig ett kryss mot Malmö i slutet av oktober och ett kryss borta mot Elfsborg precis innan landslagsuppehållet senast.

Med andra ord behöver Djurgården se upp här, trots att de går in som stora favoriter. Joakim Persson har lyckats koka soppa på en spik med Varbergs spelarmaterial och har gjort det väldigt bra, men frågan är om kvaliteten finns för att sno poäng av ett väldigt motiverat Djurgården uppe i Stockholm i den näst sista omgången.

Insatsen senast mot AIK var inte något att hänga i julgranen och vittnar om att Varberg kanske redan har börjat tänka på julledigheten. Vi är nog inte ensamma om den analysen dock, men Djurgården lär försöka etablera ett rejält tryck direkt mot Varberg för att få en tidig ledning och där tycker jag mig finna ett visst spelvärde. Vi spelar därmed på att Djurgården vinner första halvlek för 1.90 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djurgården vinner första halvlek
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: