Speltips Elfsborg – Djurgården 19/7: Ställningstagande – val av sida

Spelbloggare Publicerat: 19 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Elfsborg kommer från en av de värsta tänkbara käftsmällarna och ställs nu mot ett stärkt Djurgården hemma på Borås Arena, varifrån vi tar sida och presenterar er ett starkt speltips.

  Rygga vårt speltips hos William hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Från utropstecken och förlustfria i inledningen av Allsvenskan – till den värsta möjliga smällen. Elfsborg kommer, som säkert bekant, från en bortaförlust mot BK Häcken med de brutala tennissiffrorna 0-6. Vad hände där? Var det reaktionen och dippen som kommer, eller kan boråsarna finna styrkan att resa sig direkt?

Mästaren Djurgården är det alltså som kommer på besök till Borås Arena – och efter en knackig start på den allsvenska säsongen, har de vaknat till liv och vunnit två matcher efter varandra. Om än med kniven mot strupen i båda fallen.

Först kom 2-1-segern borta över IFK Göteborg, där man blev omskakade framåt slutet, och nu senast den moralstärkande 1-0-vinsten över Falkenberg sedan Aslak Witry stänkt dit bollen i slutminuten.

För stockholmarnas del har Astrit Ajdarevic och klubben annonserat att han tar en – till en början – kortare paus från fotbollen. Detta ska dock inte påverka avsevärt, då han inte alls kommit till sin rätt i den blårandiga tröjan och mest fått agera inhoppare.

Gemensamt har dock båda lagen att de tillhör den långa svansen av lag – sex stycken – på 13 inspelade poäng bakom den suveräne serieledaren IFK Norrköping. Vilka kopplar vidare kontakt med toppen?

Klar fördel DIF

Oddsen ställs ut förhållandevis jämna – och det har vi svårt att köpa. Grunden som Djurgården står på är starkare; över hela spelåret ska de vara uppe och slåss om medaljerna. Elfsborg ger mer mittenvibbar.

Och nu pekar också formkurvorna som dem gör. Elfsborg med deras pinsamma katastrofinsats senast och Djurgården med dubbla fullpottare. Nu ställer de in siktet på ännu en sådan.

Dock är, såklart, hemmaplansfördelen att beakta, varpå vi också ser att det skulle kunna bli en tajt historia – men samtidigt har vi svårt att se Djurgården lämna Borås Arena som förlorare.

Därför spelas DIF +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till 1,76 gånger smeten hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos william hill – Få 100 kr i freebet!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Djurgården +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,76
Bolag: William Hill
Spelstopp: 17:30, söndag 19/7 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo