Speltips Elfsborg – Norrköping 24/5: Sommaruppehåll väntar

Spelbloggare Publicerat: 24 maj 2021

Sommaruppehållet är precis runt hörnet och avslutningsvis från Borås Arena har vi Elfsborg mot IFK Norrköping i vad som vi förväntar oss bli en tajt historia. Speltipset hämtas från målmarknaden.

Elfsborg - Norrköping

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Blandat. Så kan man summera såväl Elfsborgs som Norrköpings starter på årets Allsvenskan. Nu avslutar de, jämsides med Örebro SK – Malmö FF, vårsäsongen 2021.

Norrköping hoppas vinna för att koppla kontakt med den absoluta toppen samt vara med i racet även efter sommarens Europamästerskap. En vinst skulle placera dem tre poäng bakom serieledande Djurgården.

Och Elfsborg? Lite sisådär under säsongen, mer åt det sämre. Den defensiva strukturen har varit ett problem och av åtta matcher är fyra förlorade. Bör varken vara bättre eller sämre än ett mittenlag i årets allsvenska. Hit kommer man från dubbla förluster, senast med uddamålet mot nämnda MFF och dessförinnan hemma mot Halmstad BK.

Underspel

Två lag med deras styrkor i det offensiva. Och ett Elfsborg som svajat rejält i det defensiva. Ändå tror vi att en mer tillknäppt historia är att vänta.

Senast stod boråsarna faktiskt upp hyfsat mot Malmö, även om man till sist föll. Inför vad som komma skall här, mot ett IFK Norrköping som är anfallsstarkt, tror vi att snacket i stort handlat om att få till en mer stabil matchbild – där man nödvändigtvis inte behöver trycka upp positionerna alltför högt.

Samtidigt bör Norrköping ha respekt för att komma till Borås Arena, inte minst efter att man kommit från en förlust i Varberg. Annars har deras matcher varit rätt tajta i det stora hela; sju av sju med max tre mål och fyra med max två.

Spelbolagen har utan tvekan skruvat upp förväntningarna på mål något högt. Vi spelar därför under 2,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid exakt tre – till oddset 1,93 hos ComeOn.

  Rygga spelet hos Comeon – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,93
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: