Speltips Falkenberg – Häcken 15/6: 4,00-oddsare

Spelbloggare Publicerat: 15 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Fyrdubbla insatsen! Det är planen att vi ska lyckas med inför måndagens allsvenska batalj Falkenberg och BK Häcken emellan. Frågan är: hur? Speltips, odds och införrapport hittar ni hos oss.

  Rygga vårt speltips hos Betsson – till bästa odds!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Hur klarar sig Häcken utan Paulinho?

Allsvenskan rullar vidare med den första omgången och den ska summeras under måndagskvällen, bland annat med möte mellan Falkenberg och Häcken. Två klubbar med vitt skilda ambitioner och kravbilder.

De räcker sällan till för att utmana ända in i det sista, men BK Häcken står likväl starkt i den allsvenska konkurrensen. Kanske till och med som en utmanare om Europaplatserna nu? Titeldiskussionen, den blir desto svårare. Där saknas den sista lilla spetsen, tänker vi. Som det oftast varit de senaste åren.

Tappet av Paulinho – till väntade toppkonkurrenten Hammarby – riskerar att bli förödande för tränaren Andreas Alm, såvida nyförvärvet och norrmannen Alexander Söderlund klarar av att axla hans roll. Han har spelat fransk toppfotboll under flera års tid och kommer närmast från Rosenborg. Stor potential i honom.

Arbetsmoralen blev det som räddade Falkenberg, som har en av seriens tunnaste trupper, kvar i förra årets Allsvenskan – och sådan kommer det krävas massvis av för att överleva även nu. De kan inte stoltsera med de hetaste namnen, den största bredden eller spetsen. Får förlita sig på det kollektiva.

Håller det tajt på Falcon Alkoholfri Arena

Premiärnerver och brist på matchtempo. När Häcken ska styra och ställa ute på planen, är det inte som skrivet i sten att det blir en dans på rosor – och med den förlorade offensiva spetsen i Paulinho växer ovissheten. Söderlund har all potential att vara en allsvensk toppanfallare, men det kan dröja innan han kommer in i det hela.

FFF kommer, precis som alltid, arbeta stenhårt över hela banan och här försöka störa Häckens tempo i matchen. Med de osäkra tiderna som råder och störandet i uppladdning tror vi att de kan lyckas förhållandevis väl.

Skrällbudet ska nästan alltid höjas upp i premiärmatcher och vi skulle inte bli förvånade om Falkenberg det facto knep en pinne här.

Vi spelar därför det raka krysset till fyrdubbla insatsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss (x)
Odds: 4,00
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, måndag 15/6
TV: 
Stream:  dplay logo