Speltips Häcken – Elfsborg 25/7: Formstarkt möte

Axel Sjödin Publicerat: 25 juli 2021

Tuff match direkt för både Häcken och Elfsborg som varit på Europaäventyr i veckan.

Häcken - Elfsborg

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

De båda lagen spelade kval till det nya Europa Conference League så sent som i torsdags där de hade två väldigt skilda upplevelser. Häcken ställdes mot skotska Aberdeen och fick storstryk med 1-5 i den första kvalomgången, vilket innebar Per Mathias Högmos första förlust sedan han tog över tränarrollen i Häcken under EM-uppehållet.

Häcken har nämligen tillslut vaknat efter sin horribla start på säsongen och har nu faktiskt fyra raka vinster i ligan, tre i rad under Högmos styre. Hisingslaget har på riktigt börjat klättra i tabellen och befinner sig redan på den övre halvan igen.

Det ska dock sägas att Häcken haft marginalerna på sin sida under dessa tre matcher och det lär knappast vara något som håller i sig till den graden. De ska vara väldigt glada att de fick med sig trepoängare från både Kalmar och Norrköping. Vinsten mot AIK var välförtjänt men det var också ett AIK utan Mikael Lustig, Sebastian Larsson och Alexander Milosevic.

Snart vänder nog Häckens tur något igen och den vändningen kan mycket väl komma redan mot Elfsborg på söndag. Hisingslaget får nämligen klara sig utan både Martin Olsson och Erik Friberg vilket är två väldigt tunga tapp.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Elfsborg känns vassare

Boråsarna hade, som vi var inne på, en helt annan upplevelse i torsdags då de kvalade inför ECL. De fick möta den moldaviska klubben Milsami som de körde över på Borås Arena med hela 4-0. Därmed har de heller inte behövt resa i veckan som Häcken tvingats till.

Många har uppmärksammat Häckens comeback, men Elfsborg har också fyra raka vinster i Allsvenskan ovanpå veckans bedrift i Europa. Det känns som att Elfsborg gått lite under radarn men har verkligen sett starka ut efter uppehållet.

Det finns en rad faktorer som jag tycker pekar på att Elfsborg borde kunna ha en bra chans att sno med sig tre poäng från Bravida Arena. Som sagt så har Häcken haft en del flyt under de senaste omgångarna, Elfsborg har inte behövt resa och Häcken har ett par tunga spelare avstängda.

För hela 2.90 hos Campobet så finns det bra spelvärde i att Elfsborg plockar med sig alla tre poäng hem till Borås. Vi spikar alltså den raka tvåan här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Elfsborg vinner
Odds: 2.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:30
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: