Speltips Häcken – Falkenberg 3/10: Kross

Simon Pålsson Publicerat: 2 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

BK Häcken har för vana att köra över Falkenbergs FF på hemmaplan i Allsvenskan. Nu möts lagen lördagen den 3 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det gäller att aldrig underskatta traditionens makt i fotboll, och inom fotbollen både inhemskt och ute i Europa finns det en del traditioner, och en del trender, som har suttit i under lång tid och som nästan börjat gälla som sanningar.

För den som är ute efter att göra bra betting, och hitta bra spelvärde inför matcherna, är det därför klokt att hålla ett extra öga på den här typen av trender för att på så sätt hitta bra spelvärde.

Och vad gäller trender finns det en synnerligen tydlig sådan när BK Häcken spelar matcher mot Falkenbergs FF – på hemmaplan.

BK Häcken har alltså i de tre senaste matcherna hemma mot Falkenbergs FF vunnit med 4-1, 4-1 och 7-0. Två av matcherna har varit i Allsvenskan, och vore det inte för att man tappade poäng senast lagen spelade i Falkenberg hade BK Häcken haft totalt åtta raka vinster mot det här laget.

Man kan säga vad man vill om att det är säsongens resultat, och dagens form, som avgör hur en match slutar. Men att BK Häcken är så pass överlägsna, över tid, mot Falkenbergs FF kan man inte ta och blunda för.

Att det blir extra stora siffror och tydliga vinster på hemmaplan härleder jag till konstgräset, som ger en slags fotboll som BK Häcken lärt sig att bemästra, och som FFF verkligen inte kan hantera på samma imponerande vis.

BK Häcken har en stark trupp

Leonard Zuta har lämnat BK Häcken under sensommaren, och Andreas Alm har varit tydlig med att det har öppnat ett tungt hål i laget. Att målvakten Peter Abrahamsson är borta såg ut att öppna en stor lucka, och ett tomrum, men Pontus Dahlberg har kommit in och varit väl så bra som den tidigare målvakten. Dessutom har BK Häcken såklart Ali Youseff på skadelistan.

Falkenbergs FF har Tim Erlandsson borta, och har så haft under stora delar av säsongen. Men i övrigt kan Hasse Eklund formera precis det lag han önskar, vad det ser ut som, men min poäng är att det inte spelar så stor roll här.

Med åtta matcher kvar att spela behöver Falkenbergs FF en handfull vinster till för att klara kontraktet, men det är inte borta mot BK Häcken som vinsterna ska komma. Nu står man på två raka förluster, och kunde uppenbarligen inte bygga vidare på vinsten mot Varberg för några veckor sedan.

BK Häcken föll tungt mot Malmö FF senast, och efter tre raka allsvenska matcher utan vinst litar jag blint på att man nu vill köra över Falkenbergs FF på hemmaplan.

BK Häcken vinner spelas till 1,45 gånger smeten hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: BK Häcken vinner
Odds: 1,45
Bolag: Betsson
Spelstopp: 15:00, lördag 3 oktober 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: