Speltips Häcken – Hammarby 26/9: Jämn match

Axel Sjödin Publicerat: 26 september 2021

På söndagseftermiddagen väntar ett spännande möte på Bravida Arena mellan Häcken och gästande Hammarby.

Häcken - Hammarby

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med tio matcher kvar på säsongen så börjar vi närma oss slutspurten på säsongen och Hammarby måste börja rada upp trepoängarna ifall de vill nå vara med och hota högre upp i tabellen.

Under den senaste månaden har Bajen i alla fall spelat bra med vinster mot Basel, Malmö och nu senast mot Varberg och ett Blåvitt under isen. Den tunga förlusten med 1-4 mot Djurgården i Stockholmsderbyt efter landslagsuppehållet verkar inte ha påverkat dem nämnvärt då de direkt hoppade tillbaka in i vinnarspåret därefter.

Anmärkningsvärt nog så de har också hållit nollan i sina senaste två matcher, vilket inte tillhör vanligheterna för Stockholmslaget. Detta var dock mot Varberg som knappast öser in mål och ett väldigt tamt IFK Göteborg så troligen kommer sviten inte att stå sig efter att de lämnat Bravida Arena på söndagen.

Senast de höll nollan dessförinnan var mot just Blåvitt i deras första möte för säsongen tidigare i augusti. Man ska nog alltså inte lägga alltför stor vikt vid nollorna här och det kan mycket väl bli en målrik historia mot Häcken.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Häcken är fortfarande tuffa hemma

Kräftgången fortsätter för Häcken och Per-Mathias Högmos smekmånad sedan han tog över klubben avtog ganska snabbt. De enda två vinsterna de har under de senaste två månaderna har kommit mot Östersund och IFK Göteborg och under samma period har de hunnit kryssa tre gånger och förlora fyra.

Hisingslaget har i alla fall ett ganska bekvämt avstånd till botten men med alla mått mätt så kan ingen vara nöjd med hur Häckens säsong har gått hittills med tanke på spelarmaterialet. Häcken är fast i ingenmansland i mitten av tabellen och behöver väl egentligen bara spela av den här säsongen i hopp om att glömma den så snabbt som möjligt.

Med det sagt så är det fortfarande ingen lätt match att möta Häcken på Bravida Arena och det är deras hemmafacit som håller dem på bekvämt avstånd från bottenstriden. Trots att de förlorat match på match på bortagräs så är de faktiskt obesegrade i fem raka hemma på Hisingen.

Även Hammarby är ett klart starkare lag hemma och ställs här inför en klart tuffare match än deras senaste två. Dubbelchansen 1X spelas därmed till 1.54 hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor freebet – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X
Odds: 1.54
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 17:30
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: