Speltips Halmstad – Hammarby 4/6: Överskattade gäster

Axel Sjödin Publicerat: 4 juni 2023

Halmstad har kommit ikapp och gått förbi Hammarby i tabellen inför deras drabbning på Örjans vall på söndag.

Halmstad - Hammarby

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Halmstad har varit i fin form på senaste och fortsätter att imponera som nykomlingar. Nu ställs de mot ett Hammarby som det går väldigt motigt för, och som inte har lyckats följa upp sin derbyseger mot Djurgården med bra resultat. Trots det är de favoriter borta på Örjans vall inför söndagen.

När Halmstad nu har lyckats knäcka koden för att börja vinna även på bortaplan har de skjutit upp i tabellen och befinner sig på den övre halvan inför helgen. Två raka bortasegrar mot Sirius och Mjällby är oerhört starkt och i nuläget ser det ut som en självklarhet att de ska lyckas säkra nytt kontrakt till nästa säsong.

Det är tydligt att Magnus Haglund har lärt sig läxan från Halmstads senaste sejour i allsvenskan och de är nästan redan uppe i samma mängd trepoängare som året de trillade ner. Kryssande Halmstad är ett minne blott och de har fortfarande inte spelat oavgjort vid ett enda tillfälle.

Hemma på Örjans vall har de också visat sig vara oerhört tuffa att möta och de har fått med sig resultat mot tufft motstånd. Senast föll de med knapp marginal mot Malmö hemma, men har redan hunnit slå lag som AIK, Djurgården och Häcken framför hemmapubliken och med Joseph Baffo tillbaka i mittlåset bredvid Andreas Johansson ser de ännu bättre ut.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hammarby saknar bärande spelare

Gästande Hammarby har verkligen inte haft någon strålande säsong ännu, och Martí Cifuentes har verkligen inte fått en lätt uppgift att lösa. Han förväntas kunna spela på samma sätt med ett klart sämre spelarmaterial efter att klubben har sålt av flera stora profiler under vintern och ersatt dem med unga oprövade talanger.

Oddsen indikerar att folk verkar gå och vänta på ett lyft från Hammarbys del, men förväntningarna måste sänkas om de ska vara realistiska. De har inga självklara målskyttar där fram och varken Adi Nalic eller August Mikkelsen ser ut att kunna bära det ansvaret. Mycket faller på en stackars Nahir Besara som är en av få ljuspunkter i laget, trots att han dragit med en sjukdom under säsongsinledningen.

Att ett Hammarby som inte har vunnit på tre raka och som föll hemma mot Värnamo senast är favoriter borta på Örjans vall känns smått befängt sett till hur det har sett ut i år. Värnamo besegrade inte bara Bajen, de spelade ut dem. Oddsen 3.40 för den raka ettan hos Bet365 känns alldeles för bra för att inte nappa på, även om Hammarby inte är ett lätt lag att möta precis.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Halmstad vinner
Odds: 3.40
Bolag: Bet365
Spelstopp: 15:00, söndag 4 juni
TV: 
Stream:  cmoresport logoDiscovery+