Speltips Hammarby – AIK 17/10: Stockholmsderby igen!

Rasim Reiz Publicerat: 17 oktober 2021

På söndagen är det dags för ytterligare ett Stockholmsderby när Hammarby tar emot AIK på Tele2 den 17 oktober 2021.

Hammarby - AIK

New Customers Only. 18+. T&Cs Apply. begambleaware.org

Som vi fick se i det senaste derbyt när AIK mötte Djurgården, så är det en otrolig stämning med all publik tillbaka och förhoppningsvis får vi ta en del av en liknande upplevelse igen.

AIK har fått upp farten på riktigt och närmar sig guldet. Man är tunga, svåra att nöta ner och utmärker sig såklart med sitt otroliga försvar. Detta AIK håller en hög och jämn nivå där man kan förvänta sig vissa saker. Man har tillsammans med Djurgården både förlorat minst antal matcher i Allsvenskan (4) och även släppt in minst antal mål (18 på 22 omgångar).

Helt klart en otrolig defensiv man står för och det är nyckeln för AIK i guldstriden. Speciellt när man kanske inte har den truppbredden andra topplag har även om själva startelvan är högklassig. Stefanelli avstängd sedan förra derbyt annars inga andra större bortfall i truppen.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Högt odds i Allsvenskan

För Hammarbys del saknar man Jeahze, Fjoluson och Fenger. De två förstnämnda på grund av skador och Fenger på grund av avstängning. Detta är tuffa tapp för Hammarby då dessa spelare oftast spelar mycket. Förutom det, rör det om i backlinjen där man kommer behöva köra med en ny konstellation vilket kan bli knepigt, speciellt i ett derby. Som lag har Hammarby varit ojämna denna säsong, man hittar inte riktigt en riktning utan blandar och ger både resultat- och prestationsmässigt.

Den stora skillnaden i jämnhet är det som får mig att välja AIK i denna match. Att det dessutom är derby med allt vad det innebär, spär bara på den känslan. AIK har ett grymt bra derbyfacit under Bartosz och en trupp med spelare som älskar dessa matcher. Med detta i åtanke samt deras starka defensiv tror jag inte AIK förlorar. Jag tycker man har en större chans än vad oddsen säger och tror på inte på Hammarby som favoriter.

Därför spelar jag AIK vinner med insatsen tillbaka vid oavgjort, till 2.02 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: AIK draw no bet
Odds: 2.02
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 15:00, söndag 17 oktober 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: