Speltips Hammarby – Degerfors 11/7: Måstematch

Simon Pålsson Publicerat: 10 juli 2021

Milos Milojevic behöver tre poäng för sitt Hammarby hemma mot Degerfors i Allsvenskan. Annars blir det dålig stämning direkt på nya jobbet.

Hammarby - Degerfors IF

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Under sommaren har den sportsliga ledningen i Hammarby valt att agera med bestämdhet och tagit bort Stefan Billborn från huvudtränaruppdraget – trots att det är en tränare som varit extremt uppskattad av spelare, andra ledare och supportrar.

Men det finns en slags förhoppning om att etablera hammarby som mer av ett topplag i Allsvenskan – och såklart ta det där sista steget till att vara ett lag att räkna med när det ska delas ut titlar också. Ironiskt nog avslutade Stefan Billborn dock med att vinna cupguld med Hammarby.

Men i hans ställe är nu Milos Milojevic den nye huvudtränaren. Det är en tränare med bakgrund i bland annat Mjällby AIF, en klubb som han tog från Division 1 till Allsvenskan på två säsonger. Imponerande, måste man ta och säga.

I debuten som tränare för Hammarby, tävlingsdebuten vill säga, fick han dock bara 1-1 hemma mot Halmstads BK efter att Marcus Antonsson kvitterat i slutminuterna. Det var ett svidande poängtapp och redan nu är han lite ansatt på sitt nya jobb.

Mot Degerfors IF är Bajen ännu större hemmafavoriter och nog måste man ta och vinna här för att det inte ska bli rejält deppigt.

VILL DU HA EN OMSÄTTNINGSFRI BONUS? En generös bonus från No Account Bet – som ger dig 100 kronor bonus utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – utan omsättningskrav!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Degerfors har vaknat direkt

Likt Varbergs BoIS förra säsongen har nykomlingarna Degerfors IF fått en flygande start i den allsvenska fotbollen den här våren och ligger stabilt i mitten av tabellen.

En stark vårsäsong följdes upp av en vinst hemma mot Östersunds FK med 3-1 senast och känslan är plötsligt att det här är ett lag som man ska ta på allvar.

Med det sagt är det inte på plast som man är allra bäst. Det är uppenbart att man spelar en bättre fotboll på gräs – där man tagit alla utom en poäng än så länge. Å andra sidan har man bara spelat en konstgräsmatch, borta mot IFK Norrköping. Då tog man en pinne.

Det fanns tendenser mot Halmstads BK som var lovande för Hammarby och jag tror nog att man har det i sig att resa sig nu, i ett läge där man verkligen behöver en vinst.

Hammarby vinner och håller nollan spelas till ofantligt höga 3.30 gånger insatsen hos No Account Bet. Där ligger man återigen betydligt högre än konkurrenterna med sitt odds.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Hammarby vinner och håller nollan
Odds: 3.30
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 15:00, söndag 11 juli 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: