Speltips Hammarby – Norrköping 22/5: Spännande toppmöte

Axel Sjödin Publicerat: 22 maj 2022

Hammarby har siktet på att återta serieledningen då de möter ett formstarkt Norrköping på Tele2.

Hammarby - Norrköping

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den fantastiska inledningen på säsongen har mattats av lite för Hammarbys del i takt med att motståndet har blivit tuffare. Men med en match tillgodo så har de fortfarande serieledningen i egna händer. Norrköping fick tvärtom en väldigt tuff start på säsongen men har studsat tillbaka på ett bra sätt och har nu fyra raka segrar i bagaget.

Hammarby kommer senast från ett galet och fantastiskt underhållande Stockholmsderby mot AIK i den förra omgången. Bajen dominerade bollinnehavet men kunde inte hålla AIK borta från vassa målchanser och matchen slutade tillslut 3-3.

Deras enda egentliga bottennapp under säsongen har varit matchen mot Kalmar, där Henrik Rydström gav dem en hemläxa. Men i övrigt så har Hammarby trots allt sett genomgående starka ut och är välförtjänta favoriter i ett toppmöte som det mot Norrköping på Tele2.

Mohanad Jeahze hade lite problem med en skada senast i derbyt men av allt att döma så verkar han spela nu på söndag ändå. I övrigt så är det förmodligen inte några förändringar från det lag som ställde upp mot AIK med Astrit Selmani på bänken.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norrköping har kommit igång nu

Peking har efter en väldigt tung start återigen klättrat upp på den övre halvan efter fyra raka vinster. Precis som i Hammarbys svit inledningsvis så har motståndet dock inte varit det tuffaste, men spelet har sett betydligt bättre ut än vad det gjorde i de första omgångarna.

Nu senast så körde de över GIF Sundsvall hemma på Parken med 5-1 och nära fördubblade sin målskörd för säsongen. Sundsvall är verkligen ingen bra värdemätare med ett horribelt försvarsspel, men det lär vara viktigt för självförtroendet hos Norrköpings anfallare att få trycka in ett par bollar.

Nu väntar ett betydligt tuffare motstånd i den kommande omgången i form av Hammarby och hittills så har Norrköpings facit inte varit särskilt lovande mot Stockholmslagen. De har redan hunnit förlora mot både AIK och Djurgården borta och kan mycket väl få problem även här.

Hammarby är starka hemma och känner nog att de är pressade att vinna efter tre matcher utan vinst. För 1.83 gånger pengarna hos 888sport spelar vi på att Hammarby lyckas vända den trenden och ta en viktig trepoängare i toppstriden här.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Hammarby vinner
Odds: 1.83
Bolag: 888sport
Spelstopp: 15:00
TV:  kanalfem logo
Stream:  Discovery+

Jämför odds: