Speltips Hammarby – Norrköping 30/11: Odds på målspelet

Simon Pålsson Publicerat: 30 november 2020

Hammarby och IFK Norrköping har häng på Europaplatser, men behöver avsluta säsongen med två vinster för att det ska bli fallet.

Hammarby - IFK Norrköping

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Det här har varit en säsong som inte kan betecknas som någonting annat än en stor besvikelse för både Hammarby och IFK Norrköping, som alldeles uppenbart har haft svårt att anpassa sig efter de nya omständigheter som råder med coronasituationen runt om i världen.

Den svenska fotbollen har såklart påverkats och inte minst på läktarna är det en stor skillnad, med helt tomma bänkrader och ingen publik som stöttar lagen. Det har inte minst varit ett problem för Hammarby, som är publiklaget nummer ett inom svensk fotboll.

Inte minst mot bakgrund av att det här skulle vara säsongen som Hammarby på allvar utmanade om ett efterlängtat SM-guld får man se det här året som en enda stor besvikelse. Om det vill sig riktigt illa tar man inte ens en Europaplats, utan får se hela året som vaskat.

Det var nog inte riktigt det som Zlatan Ibrahimovic såg framför sig när han får ett knappt år sedan klev in som delägare i Hammarby.

Inför måndagens möte mellan Hammarby och IFK Norrköping kan vi konstatera att båda lagen har en reell möjlighet att nå Europaplatsen, men att det krävs en vinst först här, och sen i den allra sista omgången nästa helg, för att det ska vara möjligt.

Full ös medvetslös

Det gamla uttrycket ”fullt ös medvetslös” får kanske dammas av inför den här drabbningen? Rimligen ser båda lagen behovet av att vinna matchen som otroligt stort, och rimligen har man inga större hämningarna.

Det finns inte heller någonting att förlora på att släppa in fler mål, att förlora matchen eller tappa mark i tabellen. Det är bara smink på en död gris i så fall, om man skulle ta och fokusera på det framför att faktiskt försöka vinna matchen. Märklig prioritering får man säga.

Hammarby är ett fortsatt starkt offensivt lag och har i princip alla sina spelare tillgängliga här. Det borde tala för att man trycker plattan i mattan.

IFK Norrköping är också ett grunden offensivt lag, med en viss uppåtgående trend vad gäller både målskytte och poängtagande. Därför räknar jag med en större, mer påtaglig offensiv från deras sida.

Över 3 mål (asian) spelas till 1,65 gånger smeten hos SpeedyBet.

Speltips:

Speltips: Över 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,65
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 19:00, måndag 30 november 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: