Speltips Hammarby – Varberg 2/7: Reaktionen kommer

Spelbloggare Publicerat: 2 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

När kommer reaktionerna – Hammarby att lyfta och Varberg BoIS tappa? Kanske redan i samband med att de möter varandra på Tele2 Arena i huvudstaden? Vi vill ändå tro att fallet blir som sådant, varpå vårt speltips är viktat så.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Allsvenskt utropstecken och allsvensk besvikelse

Totalt på förhand uträknade och nedsnackade Varberg – tvåa i Allsvenskan.
Upphajpade guldkandidaten och förra höstens raket Hammarby – tolva i Allsvenskan och ute ur Svenska Cupen.

Saker och ting är verkligen upp och ner i det svenska finrummet, vilket är en del av charmen i den Allsvenskan – att alla kan slå alla och att skrällarna duggar med täta mellanrum. Men det är klart, sinom tid bör och ska väl Hammarby studsa upp såväl som Varberg tappa framfart?

Hammarby är i total mardrömsform – och starten på detta var derbyförlusten mot AIK, som följdes upp av uttåget ur Svenska Cupens kvartsfinal, där de ställdes mot Blåvitt, och senast tappades 1-0 till 1-2 under slutminuterna mot Mjällby AIF. Detta emellertid sedan man haft en man mindre på planen från den 26:e minuten.

Richard Magyar var det som skickades ut i matchen och han kommer således missa även denna match.

Varberg, då? Vilken framfart och sätt att hantera situationen som nykomling i Allsvenskan! De har vunnit två matcher, över Helsingborg samt Falkenberg, kryssat mot Malmö och förlorat mot nämnda IFK Göteborg. Det är ett facit som är så pass bra att de hittas på andraplatsen i serien. Galet starkt, snart blir man väl nedtagna på jorden?


Nu vänder det, Hammarby!

Stefan Billborn och hans Hammarby måste tillbaka på rätt spår. Och det omedelbart. Tar de en trea mot utropstecknet Varberg? Ja, det tror vi bestämt. Reaktionen kan komma och den kan att bli brutal.

Utan att snacka bort stockholmarnas insatser i de senaste matcherna, har de haft en del oflyt. Se bara mot Mjällby, där de fick in ledningsmålet bara sekunder in i matchen – men tappade efter att Magyar efter ett tveksamt domslut visats ut. Mycket tveksamt.

Nu är de tillbaka på Tele2 Arena mot ett motstånd vars spelartrupp, deras fina prestationer till trots, är av allsvensk bottenklass.

Varberg har ännu inte spelat på konstgräs i årets allsvenska och den omställningen kan bli problematisk att hantera – inte minst mot ett starkt revanschlystet, offensivt lutat och normalt spetsigt Hammarby.

-1,25 mål (asian handicap) på Hammarby är en mycket fin position till oddset 1,92 hos spelbolaget Bet365. Då får vi halva insatsen tillbaka om de skulle vinna med uddamålet samt hel vinst på spelet om siffrorna blir större än så. Övriga utfall innebär torsk. Det här siffrorna får vi troligen inte till avspark…
Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Hammarby -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,94
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, torsdag 2/7
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo