Speltips Helsingborg – Sirius 17/8: Nyckelmöte

Simon Pålsson Publicerat: 17 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Helsingborgs IF gäller inte som solklara favoriter hemma mot IK Sirius i Allsvenskan måndagen den 17 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Allsvenskan är tillbaka den här måndagen, och inte mindre än fyra matcher står på schemat för att färdigställa den sextonde omgången. Det är nu vi är inne på den andra halvan av säsongen, och allt ska till att avgöras.

Det här blir ett så kallat back-to-back-möte mellan Helsingborgs IF och IK Sirius, som spelade mot varandra så sent som i torsdags. Då var Uppsalalaget klart dominanta, och vann med 3-1. Det kändes som att HIF kunde skaka till det hela litet på slutet, men det var snarare hemmalaget som la av och spela än att HIF plötsligt hade hittat receptet.

Det ska också sägas att Helsingborgs IF ligger som jumbo i tabellen, och inte mycket pekar på att man kommer att kunna undvika den placeringen eller den bottenstriden under året. Allting talar i stället för att det här blir ett jobbigt år hela vägen in.

IK Sirius däremot har det klart bättre, längre upp i tabellen, och kan rent av ha lite häng på Europaplatser om allting vill sig väl.

Helsingborgs IF vinner inte

Helsingborgs IF har sin vana trogen ett par tunga spelare borta med skador, och är det någonting som laget gjort sig vana vid är det att behöva formera en startelva osm kanske inte riktigt är den man hade önskat. Andreas Granqvist har så här långt bara spelat en halv match, och det mesta pekar på att han inte ens kommer hinna spela tvåsiffrigt antal matcher under året. Han är inte med i matchen mot IK Sirius heller.

I övrigt är startspelare som Anders Lindegaard och Erik Figueroa fortsatt skadade, men i övrigt ska det se allt bättre ut för Helsingborgs IF. Däremot ska man ha med sig att den pigge anfallaren Assad Al Hamlawi ser ut att missa.

IK Sirius kan formera precis samma startelva som senast, och med tanke på att man verkligen var det bättre laget när lagen spelade mot varandra i Uppsala så sent som för en halv vecka sedan måste man gälla som favoriter igen. Det kan vi inte ta och blunda för.

IK Sirius draw no bet spelas till 1,70 gånger smeten hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: IK Sirius draw no bet
Odds: 1,70
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, måndag 17 augusti
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo