Speltips inför AIK – Häcken 24/4: 3,25-oddsare…

Spelbloggare Publicerat: 23 april 2019

Två besvikna titelaspiranter i form av AIK och BK Häcken drabbar samman när Allsvenskan rullar vidare och från Friends Arena i Solna levererar vi en 3,25-oddsare till speltips.

Annons:

Årets första förluster, det kommer såväl AIK som BK Häcken från. För mästarna från Solna är kniven ännu hårdare tryckt mot strupen – de har inte alls kommit till rätta och 1-2-fallet mot Örebro SK, som i deras tur var vinstfria inför matchen, på Behrn Arena var bara toppen av isberget. Under all kritik.

Allt som allt? Då har det blivit en trea, två kryss och alltså en förlust. Kanske inte så att varningssignalerna per automatik utifrån det facit behöver höjas – spelschemat har trots allt varit småtufft – men spelmässigt finns det rejält mycket mer att önska, läs: kräva. Vad händer med mästarna?

Häcken stod för en plattinsats i den tidiga seriefinalen hemma mot Djurgården i slutet av förra veckan, där det blev en 0-1-förlust. Det skapades försvinnande lite, stockholmarna skapade en del och detta trots att DIF var extremt skadeskjutet; hade exempelvis Kevin Walker på ena ytterbacken hela matchen och Haris Radetinac på den andra halva dito.

Men en match är en match och utöver den har Häcken sett sylvassa ut; premiärkryssade i årets tuffaste bortamatch, mot Malmö FF, och har vunnit över Helsingborg samt Falkenberg. Dessutom är Svenska Cupen-finalen nådd. Paulinho, förvisso blek senast, har stuckit ut med sina tre allsvenska fullträffar.

Tät match att vänta

Så, hur ska man tänka här?

AIK:s insats var mot Örebro SK var under all kritik och upptakten av spelåret, cupen likväl som serien, har lämnat mycket att önska och oroar inför framtiden – men det handlar fortfarande om ett stabilt lag fyllt av kvalitéer. På Friends Arena har de inte förlorat sedan sensommaren 2017, på 23 matcher.

Nu fick Häcken heller inte till det mot DIF, förlorade helt rättvist, men annars är indikationerna positiva. Är det här året där göteborgarna på allvar utmanar om Lennart Johanssons pokal? Känslan är att fallet mycket väl kan bli sådant.

Med andra ord: ett hetare Häcken, men mot ett AIK som ömsom spelar halvdan fotboll och ömsom är extremt svårhanterade, förlorar sällan och i synnerhet på hemmaplan. Det ser bäddat ut för en extremt tät historia denna afton och utfallet med delad pott därmed mer än sannolikt.

Av Betsson får vi 3,25 x insatsen för att det ska sluta oavgjort och för spelet hittar vi värde ner till åtminstone trippelt betalt. Med andra ord höjs svårighetsgraden rejält inför kvällens allsvenska höjdarmatch.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, onsdag 24/4
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.