Speltips inför AIK – Östersund 14/5: Dagens bästa speltips

Spelbloggare Publicerat: 14 maj 2018

Det är bara att tacka och bocka, Betser! Spelbolaget ställer ut ett alldeles galet odds inför måndagens allsvenska möte mellan AIK och Östersund – och vi vill inte vara sena med att slå till.

AIK har siktet på att sätta vidare press på lokalrivalen Hammarby på toppen av kullen. Solnaiterna är just nu placerade tvåa, med 5-3-0 i resultatraden, och har fyra pinnhål upp till de nämnda.

Defensiven och stabiliteten är det som utmärker AIK i Allsvenskan. De sliter, har ännu inte förlorat och spelar en oerhört effektiv fotboll. Senast kommer de från ett 0-0-kryss när Elfsborg besöktes på Borås Arena. Fullt acceptabelt resultat och en insats att vara tillfredsställda över.

Östersund är det tvärtom bittert runtom. Mycket värre. Som extremt uppsnackade, en titelkandidat, har de fått en reaktion på de senaste årens uppåtpekande trend. Spelare för spelare har de all potential, men kanske är de lite överskattade – som vi tryckt på förut?

Den här seriestarten har varit under all kritik – två vinster, ett kryss och fyra förluster – och förutom det störs klubben av kaoset runt ordföranden Daniel Kindberg. Svårt att få fokus på rätt saker? Just det är någonting som ÖFK är i behov av för närvarande.

Dubbla insatsen – fantastiskt bra betalt

Vi har vid upprepande tillfällen tryckt på att Östersund är något överskattade och i rådande form har vi svårt att se dem räcka till, i årets kanske tuffaste match – AIK på Nationalarenan.

Så fort nivån höjts har ÖFK fallit platt och allt som kan liknas med självförtroende tycks saknas bland spelarna. Sist blev det en 0-2-förlust hemma mot IFK Norrköping – en match man återigen inte kom upp i närheten av önskad nivå i.

AIK står superstarkt och är, i min bok, klar favorit för Lennart Johanssons pokal, trots Hammarbys försprång. Laget har en trygg spelidé, är stabilt och har spelare av absolut toppklass i allsvenska mått mätt.

Gästerna kommer från ett 0-0-kryss borta mot Elfsborg – och den prestationen kan de vara nöjda med. Ännu har de inte förlorat en enda av årets allsvenska matcher och den nämnda matchen följde upp tre raka fullpottare.

Dubbla insatsen för AIK att vinna matchen är fantastiskt bra betalt. Vi hälsar: tack och bock, Betser!

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Speltips:

Speltips: AIK vinner, rak etta
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (100 kronor omsättningsfri bonus!)
Spelstopp: 19:00, måndag 14/5
TV:  cmorefotboll logo spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.