Speltips inför Allsvenskan 2022: Långtidsspel

Martin Efvergren Publicerat: 4 april 2022

Det starkaste vårtecknet av dem alla lurar runt hörnet. Inför Allsvenskan 2022 rekar vi med långtidsspel som vi tror kan hålla hela vägen. Allsvenskan i fotboll inleds lördagen den 2:a april 2022.

Långtidsspel inför Allsvenskan 2022

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blev till slut favoriterna Malmö FF som lyckades försvara sitt SM-guld då man vann Allsvenskan 2021 med minst möjliga marginal. Tack vare ett kryss hemma mot Halmstad i den nervkittlande sista omgången i början av december kunde MFF bärga titeln tack vare bättre målskillnad än AIK som också de landade på 59 poäng efter 30 omgångar.

Även om toppen och botten av Allsvenskan har skiktats alltmer de senaste åren så är det alltjämt en oviss serie. Åtminstone i jämförelse med de europeiska toppligorna.

Malmö FF är emellertid stora favoriter att vinna Allsvenskan 2022. Ser vi till oddssättningen och mediernas tips så kommer det också vara samma topplag som förra säsongen som gör upp om Lennart Johanssons pokal i höst.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds och speltips inför Allsvenskan 2022

Vi har tittat närmare på de långtidsspel som erbjuds inför Allsvenskan 2022. Hos Expekt hittar vi ett antal intressanta spelmöjlighet till bra odds.

Hos Expekt gäller Malmö FF som favoriter att vinna SM-guld till 2.25 gånger insatsen. AIK och Djurgården är andrahandsfavoriter, båda till oddset 4.50. De följs sedan av Hammarby som ger hela 10.00 gånger pengarna.

Ett lag som inte tillhör den här toppkvartetten, men som slutat bland de fyra bästa de senaste två säsongerna är Elfsborg. De blev fyra förra säsongen och året innan knep man andraplatsen. Som jag ser det är de i det här sammanhanget undervärderade och bör ha goda chanser att ta en topplacering även den här säsongen.

Elfsborg är en klubb i harmoni som under Jimmy Thelins ledning fått fin ordning på både ekonomi och fotboll. De har en tydlig spelidé och en stark trupp som uppmärksamhetsmässigt får mindre utrymme än, bland annat, Stockholmsklubbarna, men som har minst lika goda förutsättningar att lyckas den här säsongen.

Jag lägger därför ett spel på att Elfsborg slutar bland de tre bästa i Allsvenskan 2022 till fina 3.80 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Elfsborg slutar bland de tre bästa
Odds: 3.80
Bolag: Expekt
Spelstopp:
TV: 
Stream: