Speltips inför Atletico Madrid – Eibar 1/9: Ny hemmaseger

Simon Pålsson Publicerat: 1 september 2019

Det blir ett bra speltips på hemmalaget inför söndagens möte mellan Atletico Madrid och Eibar i spanska La Liga den 1 september 2019.

Annons:

Med start klockan 19 på söndagskvällen ska vi se hur Atletico Madrid försöker vinna sin tredje raka match så här i inledningen av La Liga. Då är det Eibar som står för motståndet, inte direkt den vassaste av motståndare i den här serien.

Eibar har inlett säsongen med en förlust och ett kryss. Det är i för sig ingen horribel inledning i sig, men att man nu skulle kunna rubba Atletico Madrid borta känns som en lite väl optimistisk förhandstro.

Atletico Madrid har spetsat till laget något inför säsongen och har i våra ögon ännu en spännande trupp och säsong framför sig. Med Diego Simeone vid rodret kan precis allting hända även den här hösten.

Håll ögonen på Joao Felix

Atletico Madrid har med sig vad som får betecknas som det starkaste möjliga laget inför matchen och ser vi till truppen är det bara Sime Vrsaljko som inte kan spela här. I våra ögon är det en spelare man kan klara sig utan. Diego Costa är nu tillbaka i full form och väntas ta plats längst fram medan Joao Felix får en nyckelroll ganska fritt bakom honom.

Det råder ingen tvekan om att bortalaget eibar behöver all hjälp man kan få i det här mötet och att man nu kan ta sig an mötet med i stort sett bästa möjliga trupp är ett bra tecken. Det är bara Cote som riskerar att missa matchen medan Anaitz Arbilla väntas ta platsen till vänster i backlinjen när Jose Angel nu inte kan spela.

Här litar vi på att Atletico Madrid fortsätter på den inslagna vägen från inledningen på säsongen och att man helt enkelt plockar sig ännu en trepoängare här. Det kan visa sig synnerligen viktigt.

Atletico Madrid -1 (asian handicap) spelas till 1,74 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Atletico Madrid -1 (asian handicap)
Odds:  1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, söndag 1/9
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.