Speltips inför Djurgården – GIF Sundsvall 1/4: Svårbedömd historia

Simon Pålsson Publicerat: 1 april 2019

Det kryllar av offensiva spelare inför måndagens möte mellan Djurgården och GIF Sundsvall i Allsvenskan. Läs vårt speltips inför den 1 april 2019.

Annons:

Den allsvenska premiären avhandlades på fem olika arenor på söndagseftermiddagen och på måndagskvällen är det dags för premiäromgången att avslutas med ytterligare tre matcher. Det spelas allsvensk fotboll nere i Malmö, i ett förmodat regnigt Borås och såklart i den svenska huvudstaden.

I måndagens mest nordliga match tar sig Djurgården an GIF Sundsvall, som förra säsongen var ett positivt utropstecken och bara slutade en placering bakom Djurgården i tabellen. Med tanke på att laget var ordentligt nederlagstippade inför säsongen var det en väldig fjäder i hatten. En stor del av förklaringen till den fina säsongen stavades Linus Hallenius, som med sina 18 mål såg till att skänka många poäng åt sitt lag.

Till den här säsongen har GIF Sundsvall med den karismatiske sportchefen Urban Hagblom i spetsen kunnat förstärka spelartruppen ytterligare, aningen förvånande nog. Ferran Sibila, assisterande tränare, må ha lämnat, men i övrigt är laget troligen starkare i år. Åtminstone på pappret. Linus Hallenius kliver exempelvis in i säsongen med ett nysignat långtidskontrakt. Kan han leva upp till pressen?

Mål att vänta på Tele2 Arena

Djurgården då? Jo, laget har sett ganska pigga ut på försäsongen och har dessutom värvat in ett par viktiga spetsspelare. Mohamed Buya Turay och Astrid Ajdarevic kan mycket väl tillhöra seriens klart bästa på sin respektive position. Nu känns det som att laget har många av bitarna på plats som krävs för att utmana på allvar i toppen.

Men som så många gånger förr gäller det att få en fin start och vi räknar med att djurgårdarna vill se sitt lag gå för vinsten här på hemmaplan i premiären. Cupspelet har också varit hyfsat lovande, även fall det finns en del att jobba på med offensiven. Det går å andra sidan framåt lite hela tiden.

Förra säsongen slutade båda matcherna 1-1 och någonstans där kan vi nog landa även den här gången. Att båda lagen har goda möjligheter att göra avtryck framåt känns givet.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1,91 gånger såsen hos Bethard. Överraskande högt.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, måndag 1/4
TV:   cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.