Speltips inför Djurgården – Östersund 30/9: Ovisst möte mellan ovissa lag

Spelbloggare Publicerat: 30 september 2018

Det är två löjligt ovissa lag som möter varandra, Djurgården och Östersund, i huvudstaden när den allsvenska veckan ska summeras. Det kan bädda för en skräll.

Annons:

Tele2 Arena i Stockholm är platsen och avsparkstiden är 17:30. C More Live eller C More Play visas matchen bäst på.

Var har vi Östersund? Under sommaren höll de på att koppla kontakt med den absoluta toppen, men efter att Saman Ghoddos lämnade klubben kom ett lika snabbt som brant förfall: fyra raka förluster. Den sviten är dock bruten, via två raka vinster – över bottenmotstånd i Sirius och Brommapojkarna.

En liten, ytterst liten, chans på en topp fyra-plats har Östersund – och för den delen Djurgården också, om än ännu mindre – fortfarande, men känslan är att sommarens spelartapp tärt alldeles för hårt på dem. Flera närmast oersättbara spelare.

Ännu mer upp och ner är Djurgården, som varvar i såväl prestationer som resultat från vecka till vecka. Stockholmarna var en del av titelstriden för flera månader sedan, för att sedermera föll ihop som ett korthus i samband med kvalfiaskot mot Europa League och har sedan dess bara blixtrat till vid enstaka tillfällen, som i derbyskalpen mot Hammarby.

Värdet på ÖFK

När Blåränderna besökte ”Giffarna” på Norrporten Arena var det minuter från att landa i en fullpottare, men slutade till slut 1-1 – och om man tittar på matchen som helhet; var de ens värda att undvika förlora? Motståndarna skapade bra mycket mer över 90 minuters fotboll.

Positiva besked för stockholmarna är att Erik Johansson med största säkerhet är redo för spel efter en kortare skadeperiod. Stort plus, även om vi trots detta har svårt att köpa det stora favoritskapet som tilldelats dem.

Östersund må också svaja, men står åtminstone stärkta av två raka vinster – och trots det lättsamma motståndet, stärker sånt såklart moralen – och har fortfarande en hel del spetskvalitéer kvar sedan det hårda sommarfönstret.

Två lag som inte känns riktigt där, om än med positiva indikationer. Det skulle kunna sluta lite hur som helst, är känslan.

Spelet blir Östersund +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort i matchen – till 2,05x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr i unik bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Östersund +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 17:30, söndag 30/9
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.