Speltips inför Falkenberg – AFC Eskilstuna 2/11: 4,75-oddsare till ödesmatchen

Spelbloggare Publicerat: 1 november 2019

Toppstriden i all ära, men bottenstriden får för den delen inte glömmas bort inför den sista omgången av Allsvenskan. Den hetaste av bataljer? Falkenberg mot AFC Eskilstuna. Vi toppar det hela med ett speltips som nästan ska femdubbla ditt investerade kapital.

Annons:

Falkenberg på kvalplats, en pinne upp till säker mark. AFC Eskilstuna sist, två pinnar upp till motståndarna. Däremellan GIF Sundsvall, som ställs mot AIK och väl där är djupt nederlagstippade.

Så, ja, ni förstår väl vilken superbatalj det här är? En som kan vara skillnaden mellan allsvensk fotboll och Superettan nästa år. Spänningen är olidlig i det svenska finrummet, såväl i toppen som botten – även om det är Djurgården, Malmö FF och Hammarby som fått störst medialt utrymme inför lördagens matcher.

Det är dessutom två parter som kommer hit något stärkta från deras senaste matcher. Falkenberg plockade en ödestrea när Kalmar FF besöktes, en 3-2-vinst, och då kom det vinnarbaljan så sent som i den 90:e minuten. AFC Eskilstuna har i deras tur tre raka utan förlust, om än mot bottenkonkurrenter, och har i dessa inte släppt in ett enda mål. 0-0 mot Sirius samt Kalmar och en 1-0-skalp mot ”Giffarna”.

De andra matcherna av betydelse för bottenstriden är, som nämnt, den mellan AIK och Sundsvall samt den mellan Sirius och KFF. Många bollar i luften när Allsvenskan 2019 ska summeras – med starttid 13:00 under lördagens för samtliga matcher. Speltipsen, liksom från den här matchen, hittar ni förstås hos oss på Spelbloggare.se.

Annons:

Galet skrällodds – fixar allsvenskt kontrakt

Så, vem vinner denna ödesbatalj? Om Falkenberg – då undviker de mest sannolikt kvalspel och blir en del av Allsvenskan även 2020. Om AFC Eskilstuna blir det mest sannolikt kvalspel istället för direktnedflyttning för deras del.

På hemmaplan, Falcon Alkoholfri Arena, och naturgräs gäller förstås Falkenberg som favoriter – men oddssättarna och marknaden överdriver det favoritskapet så pass kraftigt att en tydlig skrällposition är det enda tänkbara alternativet på förhand.

FFF hade trots allt förlorat fyra raka matcher och hade 1-9 i målskillnad på de två senare av dessa innan segern över seriens just nu kanske sämsta lag i Kalmar FF senast – och försvarsspelet är allt som oftast, tillsammans med ett målvaktsdito som varit rentav katastrofalt under året, rejält svajigt. Hampus Nilsson, som burit förstahandskarna under säsongen, kommer likt senast missa även denna match.

Gästerna har fått ordning på grejerna, även om offensiven varit uddlös, på senare tid och alltså undvikit att förlora tre matcher efter varandra – och medvetna om att de måste vinna matchen för att kunna lösa nytt kontrakt blir det att gambla på Falcon Alkoholfri Arena. Kryssannolikheten minskar således avsevärt.

Hos Betsson får vi 4,75 gånger pengarna för den raka tvåan och det är alldeles för bra för att inte kasta in ett par polletter på.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: AFC Eskilstuna vinner, rak tvåa
Odds: 4,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 13:00, lördag 2/11
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Annons: