Speltips inför Falkenbergs FF – Malmö FF 5/5: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 4 maj 2019

Malmö FF åker upp till Falkenberg som klara favoriter i det allsvenska mötet söndagen den 5 maj 2019. Det öppnar för speltips.

Annons:

Allsvensk söndag och det innebär flertalet intressanta matcher. Inte minst mötet på västkusten, det mellan Falkenberg och gästande Malmö FF, har potential att bli någonting extra. Malmö FF står nu inför åtta raka matcher på gräs och har själva sett det här som ett ypperligt tillfälle att skaffa sig momentum i toppstriden.

Falkenberg har å sin sida öppnat säsongen starkt rent spel- och prestationsmässigt med en hel del gjorda mål, flera starka insatser, men alldeles för få poäng. Risken är överhängande att säsongen slutar med en degradering – det vågar vi påstå redan nu – men för att så inte ska bli fallet krävs att de vänder på steken så snart som det bara går.

Med det sagt är det kanske inte hemma mot Malmö FF som laget verkligen ska ta sina poäng. Det är säsongens kanske allra svåraste match, inte minst med tanke på att matchen spelas på gräs, är på bekvämt avstånd från Malmö och kommer efter ett skånskt poängtapp borta mot IFK Norrköping. Räkna med att skåningarna synnerligen gärna tar en trepoängare i den här tillställningen.

Malmö FF klarar det här

Efter en svag inledning med två raka matcher utan vinst har Malmö FF höjt sig med tio poäng av tolv möjliga i de senaste fyra omgångarna. Det är bara poängtappet borta mot IFK Norrköping som sticker till lite, men i övrigt ser det allt mer lovande ut.

Detta trots att Malmö FF alltså har flera spelare på sin skadelista och har fått spela med en nykomponerad backlinje. Den har visat sig väldigt stark när det har behövts och vi tycker inte att det finns några större problem där.

Efter att ha suttit på bänken senast räknar vi också iskallt med att Markus Rosenberg och Marcus Antonsson nu är tillbaka i startelvan. Det lär göra gästerna sylvassa här. Det är bara en flera faktorer som gör att vi håller laget som solklara favoriter på förhand.

Malmö FF -1,5 asian handicap spelas till 2,04 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Malmö FF -1,5
Odds:  2,04 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  15:00, söndag 5/5
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.