Speltips inför Hammarby – AFC Eskilstuna 21/4: Offensiv match

Simon Pålsson Publicerat: 16 april 2019

Efter tre raka matcher utan vinst luktar det trepoängare för Hammarby hemma mot AFC Eskilstuna söndagen den 21 april, åtminstone i vårt speltips.

Annons:

Då är det äntligen allsvenskt fokus igen. Påsktider innebär allsvensk fotboll för hela slanten och det vore dumt att inte ta tillfället i akt att leta spelvärde, men också härligt underhållningsvärde hemma i TV-soffan.

Den allsvenska fotbollen har verkligen fått en rivstart den här våren och det dukas upp intressanta matcher på löpande band. Ett lag som däremot fått en kämpig start är Hammarby, som efter tre omgångar fortfarande står utan vinster och dessutom förlorade tungt mot Helsingborgs IF senast. Tungt värre.

AFC Eskilstuna har däremot öppnat bra och har byggt vidare på succén i Svenska Cupen, där laget alltså tog sig hela vägen till final. Adi Nalic – numera inlånad från Malmö FF – går som tåget och personifierar lite det härligt sprudlande som AFC visat sig vara under inledningen på säsongen. Det här är inte ett lag man bara kör över. Med det sagt kanske det är dags för en liten plump i protokollet nu.

Äntligen islossning för Bajen

Hammarby har ett bar skadeläge och kan förmodligen formera den startelva som tränaren Stefan Billborn önskar, förutom målvakten Johan Wiland vill säga. Men det är ett avbräck som laget lärt sig leva med. Mads Febger ska nära sig comeback och lär gå rakt in i startelvan igen i sådana fall.

AFC Eskilstuna har i två matcher fått klara sig utan Felix Michel som varit borta med skada, men det finns viss förhoppning om att han ska kunna spela den här matchen. Samma status är det egentligen på Gustav Jarl, smo även han visat sig vara ett bra tillskott den här säsongen.

Annars är det såklart Adi Nalic, en spelare som väntas spela här också, som har alla ögon på sig efter sin succéinledning på säsongen. Om AFC Eskilstuna ska kunna hota här är det han som behöver steppa upp. Jesper Björkman är för övrigt tillbaka i spel igen, vilket även Denni Avdic ska vara.

Med det sagt har vi en känsla av att Hammarby tar tag i den här matchen igen och tar tre viktiga poäng. Det krävs efter den skakiga inledningen på säsongen. Det finns ett par spelare – Kjartansson, Tankovic, Djurdjic – som kan behöva få utväxling i offensiven och det lär ge resultat.

Hammarby -1 (asian handicap) spelas till 1,71 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Hammarby -1 (asian handicap)
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  17:30, söndag 21/4
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.