Speltips inför Hammarby – Elfsborg 22/7: Formen avgör

Simon Pålsson Publicerat: 22 juli 2019

Det vankas ett riktigt intressant speltips på målmarknaden när Hammarby och IF Elfsborg gör upp i måndagens Allsvenskan den 22 juli 2019.

Annons:

Det är allsvensk fotboll även på måndagskvällen och här sticker minsann mötet mellan Hammarby och IF Elfsborg ut lite extra. Detta då det här rimligen är två lag som kan bjuda upp till bra underhållning, men också då det står viktiga poäng på spel.

För hemmalaget lever fortsatt chansen om Europa till nästa sommar, men för att hamna topp 3 behöver laget fortsätta på den fina, inslagna vägen som nu har visat sig sista tiden. Att vinna den här matchen är ett steg i precis rätt riktning, medan ett poängtapp vore ett steg bakåt.

IF Elfsborg å sin sida söker poäng av mer desperata skäl. Det är ett lag som konsekvent underpresterat sedan Jimmy Thelin tog över och nu finns det plötsligt en reell risk att laget behöver spela om livsviktiga poäng senare i höst. Bottenstriden närmar sig alltså allt mer.

Hammarby ser sylvassa ut offensivt medan IF Elfsborg är ett direkt undermåligt lag i sin egen defensiv. Det är viktigt att ha med sig.

Hammarby är klart bättre

Hammarby har en trupp som närmast kan betecknas som helt full inför den här matchen. Det finns ingen viktig spelare som inte spelar matchen, sånär som på Junior vill säga. Det är ännu inte läge för honom att kliva in i handlingarna. Förutom den defensiva mittfältaren kan laget formeras precis som önskas. Det är såklart en klar fördel.

IF Elfsborg då? Jonathan Levi är fortfarande inte spelklar igen och med tanke på att den inlånade anfallaren Pawel Cibicki inte längre finns i truppen är det lite väl tunnsått framåt. Det är en klar nackdel för ett lag som inte direkt har bredden, åtminstone inte offensivt. Förutom honom kan laget dock formeras precis som önskas och IF Elfsborg behöver steppa upp ordentligt nu.

Vår känsla är att det inte räcker, men tyvärr är spelbolagen inne på precis samma spår och har slaktat oddset ordentligt för en rak vinst. Därför riktar vi in oss på annat.

Muamer Tankovic fortsätter att se het ut och nu tror vi att han skramlar till med ett mål.

Muamer Tankovic målskytt i matchen spelas till 2,30 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Muamer Tankovic målskytt
Odds:  2,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, måndag 22/7
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.