Speltips inför Hammarby – Falkenberg 7/7: Viktigt med vinst

Simon Pålsson Publicerat: 7 juli 2019

Det blir ett rakt spel redan i den första halvleken mellan Hammarby och Falkenbergs FF i den allsvenska fotbollen på söndagseftermiddagen.

Annons:

Den allsvenska fotbollen åker vidare på söndagen och då står flera viktiga matcher på schemat. Ett möte som startar tidigt är matchen mellan Hammarby och Falkenbergs FF, en match som båda lagen gärna vinner. Att Falkenbergs FF skulle åka upp till huvudstaden med en trepoängare som målbild känns dock osannolikt. Med det sagt säger deras tabelläge tydligt att de behöver fler poäng för att inte riskera att tappa mark.

Hammarby då? Jo, laget har fortfarande visst häng på en toppstrid och Europaplatserna inför nästa säsong. Men om det ska vara en reell möjlighet när vi går in på den andra halvan av säsongen krävs ett par vinster nu i juli månad. Tänk på att vi faktiskt inte spelat mer än 13 fulla allsvenska omgångar hittills. Det finns med andra ord nog med tid för att rätta till problemen.

Vi kan ha med oss mötet från 2016 – senast då dessa båda lag drabbade samman i den allsvenska fotbollen – då vi fick se makalösa 3-3 på Tele2 Arena. Å andra sidan ska sägas att det var före den tid som Hammarby nu befinner sig i då klubben tagit stora sportsliga steg på kort tid. Därför är Hammarby ett starkare kort den här gången än för ett par säsonger sedan.

Ett spel i första halvlek

Hammarby har inga skador eller andra avbräck att rapportera om inför den här matchen. Det är bara en av mågna faktorer som talar för hemmalaget i det här mötet. Hammarby är som bekant ett klart bättre lag än sina gäster. Då är det skönt att kunna ha sina starkaste spelare tillgängliga.

Falkenbergs FF har mittfältaren Marcus Mathisen – en spelare som också kan användas som försvarare – på sin skadelista. Det är ett tungt avbräck då det är en spelare som alltid, alltid finns med i startelvan. Dessvärre slutar det inte riktigt där. Carl Johansson och Tobias Karlsson är också osäkra till spel i söndagens möte med Falkenbergs FF.

Här talar som sagt det allra mesta för att Hammarby ska vinna matchen, men faktum är att vi förväntar oss att hemmalaget tar kommandot redan direkt i matchen. Den första halvleken bör sluta med vinst för Hammarby redan den.

Hammarby vinner första halvlek spelas till fina 1,87 gånger insatsen hos Bwin. Vi ser framför oss ett Bajen som tar tag i det här mötet från allra, allra först stund och som tar en välbehövlig ledning direkt.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Hammarby vinner (första halvlek)
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  15:00, söndag 7/7
TV:   cmorelivetva logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.