Speltips inför Hammarby – Örebro SK 30/9: Givet målspel

Simon Pålsson Publicerat: 30 september 2019

Det vore farligt att underskatta den offensiva kraften på planen inför mötet mellan Hammarby och Örebro SK i Allsvenskan den 30 september 2019.

Annons:

Det är sannerligen ett bra läge för Hammarby att på allvar blanda sig i guldstriden den här måndagskvällen. Detta eftersom AIK förlorade poäng borta mot IF Elfsborg på söndagen.

Hammarby ställs mot Örebro SK på hemmaplan och behöver alltså en vinst för att gå förbi AIK i tabellen. Då är det plötsligt Bajen som är trea, tre poäng bakom Malmö FF och 3-6 poäng bakom Djurgården beroende på hur deras match uppe i Östersund slutar.

Men för motståndet står inga mindre än Örebro SK, ett lag som visserligen inte har någonting att spela för då man är kungar i mittens rike, men också ett lag som har haft en förmåga att sprattla till ibland. Martin Broberg är i fin form och bildar tillsammans med bland andra Jake Larsson och Agon Mehmeti en offensiv som man ändå får ta på allvar. Det är vår absoluta känsla.

Annons:

Örebro SK har spets

Örebro SK har haft stora problem med skador under delar av säsongen, men med tanke på att det egentligen bara är Arvid Brorsson som är skadad nu får man säga att den typen av porblem inte riktigt gäckar laget längre. Nu har man också vant sig att spela utan stjärnan Carlos Strandberg, som lämnade sent på transferfönstret i somras.

Hammarby har verkligen också haft problem med skador under det här året och har fått laborera mycket med laget. Det har visat sig lyckosamt många gånger, mestadels för att nya spelare kunnat kliva fram när de väl har fått chansen. Än så länge är David Fällman dock inte spelklar och missar därför det här mötet också. Det finns ocksåe nrisk att Imad Khalili gör det.

Att det är offensiven som är i fokus när dessa båda lag spelar mot varandra goes without saying som man säger i Staterna. Det blir därför vårt speltips.

Båda lagen göra mål spelas till 1,74 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,74 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, måndag 30/9
TV:   cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 
object and the external widget CSS and widget JS files.

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: