Speltips inför Helsingborg – Hammarby 15/4: Målspel i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 15 april 2019

Fullt ös gäller på Olympia i den tredje omgången i Allsvenskan 2019 när Helsingborg tar sig an Hammarby. Vårt speltips finns den 15 april.

Annons:

Den tredje allsvenska omgången smygstartade redan på fredagskvällen och fortlöper hela vägen till måndagskvällen då det spelas ytterligare två matcher som då fullbordas omgången. Det är inte vilka matcher som helst, där det bland annat väntar HIF mot HIF nere på Olympia i Helsingborg.

På förhand är det en match som har det mesta som går att förvänta sig av en trevlig allsvensk tillställning. Ett förmodat soligt Olympia, med en hel del publik som stöttar båda lagen och såklart två offensivt inriktade lag. Det kan bli en direkt underhållande historia.

Efter två inledande matcher utan vinst är det dags för Hammarby att nu verkligen få full utdelning i en match. Efter en svag premiär såg det bättre ut senast, hemma mot Kalmar FF. Men Nikola Djurdjic kvitteringsmål till 1-1 blev lagets enda mål i den matchen och trots att serben hade 2-1 inne i slutminuten var det offside och räckte alltså inte till ytterligare två poäng. Men kanske är det islossning nu?

Mycket offensivt kraft på plan

Helsingborgs IF är nykomlingar den här säsongen men om vi studerar lagbygget känns det verkligen inte som ett nytt lag i allsvenska sammanhang. Eller vad sägs om rutinerade spelare som Andreas Granqvist, Alexander Farnerud och Markus Holgersson att ha som defensivt fundament? Sedan kryddat med offensiva ess som Rasmus Jönsson (briljant i premiärsegern mot IFK Norrköping) och Wanders.

Hammarby har också, förutom den alltid farlige Nikola Djurdjic, nu Vidar Örn Kjartansson i sitt lag. Han var nära flera gånger om i senaste matchen och ketchupeffekten kan vänta när som helst för islänningen. Känslan är att hans första mål i Bajen inte är långt borta.

Här tror vi hur som helst att båda lagen går för vinsten och det brukar ha en tendens att öppna matcherna. Hammarby har ett offensivt balanserat lag och frågan är om Darijan Bojanic får chansen att visa upp sig för HIF-publiken. Märk väl att han alltså spelade för Helsingborgs IF under fjolåret i Superettan.

Båda lagen göra mål är hur som helst ett bra spel till 1,61 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,61 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, måndag 15/4
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.