Speltips inför IF Elfsborg – Hammarby 1/4: Offensiven i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 1 april 2019

Det blir ett målspel som speltips inför den allsvenska premiären på Borås Arena den 1 april. Då spelar hemmalaget IF Elfsborg hemma mot Hammarby.

Annons:

Allsvensk premiär spelas även på Borås Arena den här helgen och här blir det synnerligen kittlande när Hammarby ska försöka vända sin negativa trend nere i Borås. Det finns många 08-lag som har problem på bortaplan mot IF Elfsborg, ett lag som verkligen gjort regniga Borås till sin hemmaplan. Det skadar inte heller att laget var tidiga med sitt konstgräs och lärt sig att verkligen bemästra den typen av spel.

Hammarby var förra säsongen utropstecken i den allsvenska fotbollen, åtminstone fram till halva säsongen. Men fjärdeplatsen var förhoppningsvis början på någonting nytt och nu är det upp till bevis. Då finns det garanterat roligare matcher att börja säsongen med.

Hammarby har sett rätt darriga ut under säsongsinledningen (då sett till försäsongen och cupspelet) där det blev respass mot Djurgården i kvartsfinalen och därefter ett par direkt undermåliga insatser i träningsmatcher. Det återstår att se vad nyförvärvet Vidar Örn Kjartansson kan bidra med.

IF Elfsborg ska inte underskattas

Tillsammans med IFK Göteborg var IF Elfsborg förra säsongens stora negativa utropstecken i den allsvenska fotbollen och den hårt ansatta tränaren Jimmy Thelin ha lite press på sina axlar inför den här säsongen. Men är det verkligen rimligt att de presterar lika svagt den här gången?

Märk väl att det här är ett offensivt balanserat lag och med Pawel Cibicki i laget väntas spetsen bli än bättre. Jimmy Thelin vet vad han kan få ut av den svenske anfallaren, som under sin tid i J Södra sprutade in såväl mål som assist för honom. Vi räknar med något liknande här.

Offensiven hamnar i fokus i måndagens möte på Borås Arena.

Båda lagen göra mål spelas till 1,75 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  19:00, måndag 1/4
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.