Speltips inför IFK Göteborg – Falkenberg 12/8: Rakt spel

Spelbloggare Publicerat: 12 augusti 2019

Det blir ett solklart favoritspel när IFK Göteborg och Falkenberg ryker ihop i samband med att den nya veckan tar vid i Allsvenskan. Missa inte det här brakoddset!

Annons:

Gamla Ullevi är platsen och IFK Göteborg tillbaka inför deras hemmapublik – och trots att formen kanske svalnat av lite från under våren, fortsätter de solida resultaten att radas upp ett efter annat.

Faktum är att Blåvitt ännu inte förlorat sedan sommaruppehållet, även om det ska understrykas att fyra av de sex matcherna slutat med oavgjort utfall. Någon krasch ser med andra ord inte nära ut, men en topplats kan bli svår att kamma hem.

Efter att ha blivit av med bland andra Benjamin Nygren och fått Patrik Karlsson-Lagemyr skadad, har IFK nu fått in offensiva namn av klass – vilket varit den främsta prioriteten. Tobias Sana är tillbaka och Östersunds numera före detta stjärnpjäs, Hosam Aiesh, har presenterats. Mycket fina namn.

Addera på detta att Robin Söder kommer tillbaka i skick och antecknades för de två målen i 2-2-krysset mot Örebro SK senast. Däremot har de flera avbräck i form av avstängda spelare inför den här matchen; André Calisir, Toko Nzuzi samt Kristopher Da Graca.

Och Falkenberg, då? De har hittat tillbaka i viss mån; kryssade senast mot Helsingborg och vann dessförinnan över GIF Sundsvall – fyra pinnar som innebär att de fått upp huvudet ovanför vattenytan; är placerade på säker mark. Ser med andra ord förhållandevis ljust ut i den så täta och nervkittlande bottenstriden av Allsvenskan.

Annons:

Trots avbräcken – vinner

Trots avbräcken borde Blåvitt klara av det här utan större bekymmer, är känslan. Avstängningarna är främst drabbade defensiva pjäser och här väntar en match av spelmässig dominans och förandet av dansen. Borde kunna hantera situationen hyfsat.

Samtidigt får göteborgarna in två fantastiska, offensiva namn. Framförallt Hosam Aiesh är en absolut klasspelare och borde vara redo för spel omedelbart. Så sent som för en och en halv vecka sedan antecknades han för mål mot AFC Eskilstuna, då i ÖFK-tröjan.

De få pinnar som FFF spelar in, de kommer på hemmaplan. Borta har de sämst statistik i hela serien med 0-2-6. Blir svårt att räcka till här.

Den raka ettan spelas till oddset 1,73 hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: IFK Göteborg vinner, rak etta
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, måndag 12/8
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.