Speltips inför IFK Göteborg – GIF Sundsvall 26/10: Överreaktion från spelbolagen?

Spelbloggare Publicerat: 25 oktober 2018

Blåvitt plockade en förlösande trea senast – en som i praktiken säkrat det allsvenska kontraktet – men visst får de axla ett oförtjänt stort favoritskap mot GIF Sundsvall? Speltips, odds och allt inför matchen hittas här.

Annons:

Den hetaste matchen känns det knappast som. Detta efter att IFK Göteborg, i praktiken, säkrat kontraktet efter den så förlösande 2-0-vinsten borta över Brommapojkarna förra veckan. Även mentalt var det är tyngsta vikt – efter matchen höll tränaren Poya Asbaghi till och med ett brandtal inför supportrarna.

Och nu är situationen som sådan att avståndet till kvalplatsen mot Superettan är på åtta pinnar med fyra matcher kvar att spela. Det finns väl inte ens på kartan att varken Dalkurd eller BP vinner tre av dessa? Såklart inte.

”Giffarna” Sundsvall har haft ett fenomenalt år; varit de som kanske överraskat allra mest och återfinns fortsatt på den övre tabellhalvan, fastän det blev en förlust senast när Elfsborg besöktes på Borås Arena. Laget har såväl spets som spelskickliga fötter och smarta fotbollshuvuden.

Ett potentiellt störmoment är att Linus Hallenius, tvåa i den allsvenska skytteligan, sagt upp sitt kontrakt med klubben och mest sannolikt inte kommer finnas över över kommande spelår.

På truppfronten finns inte mycket att rapportera om bortsett från att André Calisir står kvar som skadad för Blåvitt.

Alldeles för stor reaktion på IFK:s vinst

Blåvitt vann senast och kan mycket väl ha fått en vitamininjektion av det, men vi ska också påminnas om att de mötte Brommapojkarna och att sex matcher utan seger hade radats upp dessförinnan.

Nu kommer också ”Giffarna” från en förlust, mot ett Elfsborg i liknande situation som IFK. Dippar kommer dock i en så pass tät serie som Allsvenskan och annars är formen helt suverän.

Att matchen spelas på naturgräs talar till Blåvitts fördel, liksom matcherna senast. Annars? God chans för Sundsvall, är tanken.

Med tanke på att Sundsvall varit så pass mycket bättre än motståndarna under året kan vi inte köpa de rådande oddsen. Spelet? ”Giffarna” +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – till 1,86 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: GIF Sundsvall +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, fredag 26/10
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.