Speltips inför IFK Norrköping – Sirius 30/6: Galet odds!

Spelbloggare Publicerat: 29 juni 2019

Ett drömodds? Det kanske vore att ta i, men det finns i alla fall stort värde att tälja när IFK Norrköping tar emot Sirius på Studenternas IP. Missa för allt i världen inte det!

Annons:

Serielunken har redan återstartat efter det allsvenska sommaruppehållet. För IFK Norrköping blir det här deras andra match efter det och för Sirius den första.

Det som ”Peking” stod för i omstarten, mot mästarna och toppjagande AIK, kan tituleras som en perfekt bortamatch. Försvarsspelet var stabilt. Chanser skapades. Och den andra halvleken var mycket bra utförd. Vinstsiffrorna på Friends Arena? 2-0. Christoffer Nyman knoppade in båda målen.

Efter en vår kantad av sviktande resultat satt det styrkebesked från IFK perfekt på sin plats. I och med den inkasserade trean har man också fått visst känn på Europaplatserna, topp tre. Kan det här vara starten på en underbar höst, månne?

Det utstakade målet – mer kan helt enkelt varken krävas eller väntas – för Sirius är kort och enkelt att överleva årets Allsvenskan, att klara kontraktet. Chanserna för detta ska vara stora, även om de kan komma att hamna under press. Exempelvis har de bara tre pinnhål ner till kvalplatsen. Observera att spelet var skrivet samt publicerat före lördagens matcher.

Superodds på favoriten

Att oddsen fortfarande är så pass höga på IFK Norrköping är något av en gåta för oss och det är förstås bara att försöka utnyttja. Flera former av spelobjekt av intresse finns att vraka mellan.

Lars Krogh Gerson är avstängd för IFK och Simon Thern på väg bort från klubben. Avbräck, såklart. Däremot talar det mesta för att Alexander Fransson kan medverka på nytt och det är istället ett stort plus.

Hemmalaget stod för en utsökt insats mot AIK senast, vann med 2-0 i Solna, och har nu vunnit fyra av deras fem senaste matcher. Övrig, borta mot Hammarby, slutade oavgjord, 2-2. Formkurvan pekar alltså spikrakt uppåt. Hur skulle du ett tunt Sirius kunna sätta stopp för dem?

Sirius fick ett litet lyft strax före uppehållet och är relativt spelskickligt, men saknar spets på de flesta positioner. Senast blev det en 0-2-förlust när Djurgården kom på besök till Studenternas IP och samma motstånd förlorade man mot i en vänskapsmatch under uppehållet. Risken för nedflyttningsstrid finns där.

Som om den här uppgiften inte vore tuff nog, saknas Kebba Ceesay för Uppsalalaget och det i en redan tunn backlinje. Tuffa besked.

Klasskillnad bör råda och vårt speltips blir IFK Norrköping -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – till finfina 2,29x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: IFK Norrköping -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,29 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 17:30, söndag 30/6
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.