Speltips inför Kalmar FF – Djurgården 22/7: Drömodds

Spelbloggare Publicerat: 22 juli 2019

Vad är det för ett drömodds som Betsson presenterar? Detta när Kalmar FF tar emot Djurgården på Guldfågeln Arena. Förutom det tar ni del av oddsen och startelvorna inför den allsvenska bataljen.

Annons:

Om det var illavarslande redan innan uppehållet, har det inte blivit bättre efter det. Helt tvärtom. Kalmar FF är en klubb som mår katastrofalt illa just nu. Det är bara att titta på resultatraden från omstarten och framåt.

Djurgården – Kalmar: 2-0
Kalmar – AIK: 0-1
AFC Eskilstuna – Kalmar: 3-1

Så, visst kan man etikettera dem som i kris? Tränaren Magnus Pehrsson, som haft det oerhört tufft i sina senaste klubbadresser, blir en alltmer pressad man när KFF hittas blott två pinnhål ovanför kvalplatsen mot Superettan. Kan mycket väl ryka inom kort – om resultaten inte vänder kvickt. Senaste vinsten kom för åtta matcher sedan.

Och det är svårt att sätta fingret på exakt vad som står fel till i KFF. På pappret är truppen helt klart av hyfsad allsvensk nivå, med spelare som bröderna Elm och i synnerhet Rasmus, men sakerna klaffar inte.

Om vi dissekerar matchen mellan dessa parter för runt tre veckor sedan, i omstarten på Tele2 Arena, var Kalmar bara minuter från att lösa en pinne – men det efter att DIF dominerat med järnhand och tidigare borde ha fått det att lossna. 1-0-målet kom från Marcus Danielsson och spiken i kistan från Mohamed Buya Turay.

Galen värdering

Det är fruktansvärt svårt att förstå varför bortafavoritskapet inte är större än vad det är på oddsfronten – och det här bäddar för ett mycket starkt spel. Av oss att döma borde det raka spelet på stockholmarna vara strax under dubbla insatsen – nu får man lika bra betalt för ett -0,25-spel.

För att haka på i titelracet behöver Djurgården vinna matcher som denna, och det borde de alltså ha alla chanser i världen till. Efter fem raka vinster har de spelat två 1-1-matcher efter varandra, ena mot AFC Eskilstuna och den andra mot Malmö FF.

Trots att prestationen mot AFC var under förväntan, var det en match som 08:orna borde ha vunnit. Mot MFF var de tillbaka på rätt spår, visade upp anfallsglädje och frejdighet mot seriens bästa lag. Kunde ha vunnit matchen, kunde ha förlorat den. Kryss var ett rättvist utfall. Insatsen – mycket bra, i en mycket bra allsvensk fotbollsmatch.

Med hänsyn till formkurvorna, de klara skillnaderna – dessutom att DIF redan efter halva serien spelad har mer än dubbla KFF:s skörd – vore annat än ett favoritspel till rådande odds att begå tjänstefel.

Djurgården -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid lika i matchen – spelas till precis under dubbla insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Djurgården -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,99 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, måndag 22/7
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.