Speltips inför Kalmar FF – IFK Göteborg 25/4: Ovisst möte

Simon Pålsson Publicerat: 25 april 2019

Kalmar FF och IFK Göteborg gör upp om tre viktiga poäng i Allsvenskans femte omgång torsdagen den 25 april 2019. Läs speltipset inför mötet.

Annons:

Det är allsvensk omgång mitt i veckan och efter ett par riktiga bataljer på onsdagskvällen fullbordas den femte allsvenska omgången på torsdagen. Då får vi bland annat möjlighet att rikta blickarna mot Guldfågeln Arena i Kalmar där hemmalaget tar sig an IFK Göteborg.

Efter vinsten borta mot GIF Sundsvall senast har Magnus Pehrsson fått lite ny arbetsro och nu kan vi konstatera att han har ett par fina resultat under säsongsinledningen. Men på hemmaplan, just i den här typen av matcher, väntas laget också vara lite mer spelförande och våga gå för vinsten. Det är precis vad vi förväntar oss av hans lag här.

Men faktum är att det är ett relativt svårspelat motstånd som nu väntar, svårare än vad vissa möjligen hade velat tro. IFK Göteborg har två vinster, båda på hemmaplan, efter att Benjamin Nygren kalasstartat den här säsongen. Det gör att det blåser lite positiva vindar kring laget och det här är inte ett gäng som åker ner till östkusten och spelar på 0-0.

Målspelen i fokus

IFK Göteborg har Robin Söder på sin förmodade skadelista igen, men förhoppningen är att han ska kunna spela. Med tanke på hur starkt laget såg ut hemma mot Helsingborgs IF är det däremot tveksamt om han får spela. För vem ska han peta, nu när Giorgi Karashvilli dessutom är tillbaka i matchtruppen? Det känns som att Benjamin Nygren, Lasse Vibe och Patrik Karlsson Lagemyr alla rättmätigen går före.

Kalmar FF har fortfarande mittbacken Henrik Löfkvist, som handlades in som en potentiell stöttepelare inför säsongen, på sin skadelista. Förhoppningen är dock att både han, Mahmoud Eid och Victor Agardius alla ska kunna spela. Håll lite till godo för att veta mer.

Det här är två lag som på olika sätt imponerat lite under inledningen på säsongen. IFK Göteborg har två vinster på hemmaplan, båda i matcher där laget imponerat spelmässigt. Kalmar FF har spelat bra i flera matcher, vann borta mot Giffarna senast och ser allmän farliga ut.

Här känns målspelen rimliga.

Båda lagen göra mål spelas till hela 1,95 gånger såsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95  (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  19:00, torsdag 25/4
TV:   cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.