Speltips inför Malmö FF – BK Häcken 1/4: Favoriterna kliver in

Simon Pålsson Publicerat: 1 april 2019

BK Häcken är i final i Svenska Cupen och Malmö FF är enorma favoriter inför Allsvenskan 2019. Här är speltips inför lagens premiär den 1 april nere på Malmö Stadion.

Annons:

Allsvensk premiär redan på söndagen, men premiärhelgen sträcker sig också över måndagskvällen. Då kliver några av förhandsfavoriterna in i drabbningen. Den allra störsten favoriten, Malmö FF, tar sig an BK Häcken, som kanske är den allra mest intressanta outsidern på förhand?

BK Häcken har nämligen imponerat på försäsongen och har bland annat tagit sig till final i Svenska Cupen efter ett synnerligen starkt cupspel, såväl i gruppspelet som i slutspelet. Med lagets otroliga offensiv finns det få saker som egentligen borde kunna sätta stopp för en topplacering 2019. Andreas Alm har dessutom haft ett år på sig att sätta sin prägel.

Paulinho, som förra året vann den allsvenska skytteligan med 20 mål, kommer bli viktig även den här säsongen. Det väntas också Alexander Jeremejeff, köpt från Malmö FF förra sommaren, bli. Den offensiva besättning laget har med sig ner till Malmö kommer hur som helst ge chans till en skrällvinst redan direkt.

Spelbolagen värderar lite knasigt

Hos samtliga spelbolag är Malmö FF stora favoriter till att vinna SM-guldet och den här matchen. Det är kanske svårt att argumentera emot – det finns ju trots allt en väldig logik bakom en sådan värdering – men samtidigt har BK Häcken sett betydligt bättre ut under 2019 än vad Malmö FF har gjort.

Skåningarna, som floppade ordentligt i Allsvenskan 2018, har sett stabbiga ut så här långt och åkte bland annat ut ur Svenska Cupens gruppspel efter förlust borta mot Östers IF. Det var en ordentlig missräkning.

Nu har spelartruppen dock förstärkts ytterligare med en offensiv som saknar motstycke sedan Jo Inge Berget och Erdal Rakip anslutit samtidigt som inga tongivande spelare lämnat. Dessutom finns Markus Rosenberg tillgänglig inför måndagens premiär, trots den knäskada han ådrog sig mot Chelsea i mitten av februari.

Båda lagen göra mål kan spelas till överraskande höga 1,87 gånger såsen hos Bethard. Det tackar vi för.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, måndag 1/4
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.