Speltips inför Malmö FF – Djurgården 25/8: Seriefinal i Skåne!

Spelbloggare Publicerat: 25 augusti 2019

Seriefinal på Swedbank Stadion! Årets allsvenska match, åtminstone hittills? Tvåan Malmö FF mot serieledande Djurgården. Spelbloggare.se levererar er matchens starkaste speltips, tillsammans med alla förutsättningar och startelvor.

Annons:

1. Djurgården, 20: 44p, +24 mål
2. Malmö FF, 20: 41p, +22 mål
3. AIK, 20: 40p, +14 mål

En tredjedel återstår av Allsvenskan och här väntar en smällkaramell utan dess like – en match där DIF kan rycka ifrån i titelstriden eller en där MFF kan knappa in på dem, till och med passera dem.

Extra spännande blir det också eftersom Djurgården i kommande match besöker AIK. Toppskiktet är i en kritisk tidpunkt.

För Malmö kan den fysiska statusen i viss mån ifrågasättas. De har haft bekymmer med att leverera i Allsvenskan vid sidan om Europakvalet, men behövde å andra sidan inte slösa alltför mycket krafter till att värja undan israeliska Bnei Yehuda (3-0) i den första playoffmatchen av två.

Även Blåränderna från huvudstaden spelade en 90-minutershistoria under torsdagen, men roterade friskt i cupkvalet mot Akropolis och lyckades ändå vinna med två mål mot ett på Grimsta IP efter en fantastisk start på matchen. Ser vi till de allsvenska resultaten är fem raka vinster, dessutom med hållna nollor, uppradade och 12 förlustfria matcher dito (10-2-0).

Annons:

Försvarsstarka lag i seriefinal

20 matcher och 12 insläppta mål. Djurgården har en monsterdefensiv i allsvenska mått mätt. Mittbacksparet, firma Marcus Danielson-Jacob Une Larsson, är närmast prickfria i deras prestationer.

På Swedbank Stadion, där mycket kommer handla om att sätta defensiven, lär det krävas mycket av MFF för att skapa de stora möjligheterna. Addera på det veckans EL-match. Stockholmarna kan vara mycket tillfreds med att fixa ett kryss och således behålla deras position som herre på täppan.

Lagen möttes för strax över en månad sedan på Tele2 Arena – en match som slutade med delad pott, 1-1. Förvisso skapades chanser åt båda håll, men det var också hård fysisk kamp på planen. Ännu mer av den varan skulle det kunna bli när söndagens match spelas på naturgräs och insatserna är ännu högre.

Vad som ska nämnas är att även MFF är oerhört försvarsstarka, med blott 13 insläppta på deras matcher. Med respekt för de kvalitéer som motståndarna besitter, vore det naivt att spela äkta tuta och köra-fotboll, även om man såklart vill och lär föra dansen nere i Skåne.

Seriefinal, ett förmodat avvaktande och försvarsstarkt bortalag. Klivs 2,5-målslinan under även i detta inbördes möte?

Underspelet synas med glädje till 1,78 gånger pengarna hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 17:30, söndag 25/8
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.