Speltips inför Malmö FF – Örebro SK 6/7: Solklar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 6 juli 2019

Malmö FF är solklara favoriter inför lördagens möte med Örebro SK i Allsvenskan. Det är i den uppfattningen vårt speltips bottnar.

Annons:

Det finns sannerligen många trådar att dra i inför det som är det sista allsvenska mötet den här lördagen. Då spelas matchen mellan Malmö FF och Örebro SK där det skånska hemmalaget är solklara favoriter inför nästan samtliga förhandstips som går att hitta. Spelbolagen har också sin uppfattning glasklar inför det här mötet.

Malmö FF står nu inför sitt kvaläventyr ute i Europa och kommer därför att rotera allt mer på laget närmsta allsvenska omgångar. Det första mötet spelas på torsdag den 11 juli och frågan är om Uwe Rösler redan nu släpper fram lite rostiga namn på bänken. Romain Gall är en av många spelare som gärna visar framfötterna i just det här mötet.

Märk väl att supportrarna runt om i Allsvenskan genomför en protest i den här omgången, varpå det väntar 20 tysta minuter i inledningen av matchen. Det får rimligen effekten att matchen inte blir så intensiv inledningsvis. En klar fördel för bortalaget ska sägas.

Det är också så att matchen spelas så sent som 19:00 på grund av att damlandslaget ska spela bronsmatch tidigare på eftermiddagen. Det riskerar att försätta MFF i en situation där det blir en låg publiksiffra. Även det en fördel för gästande Örebro SK.

Gästerna orkar inte stå emot

Malmö FF har sin vana trogen flera spelare på skadelistan, men om det är något lag som kan hantera sådan saker är det väl ändå skåningarna. Jo Inge Berget kommer inte till spel, men som vanligt är det tveksamt om norrmannen ens platsat med den tuffa konkurrens som är. I övrigt är Fouad Bachirou, Sören rieks och även Rasmus Bengtsson tveksamma. Den senare lär dock starta enligt rapporterna och då brukar Malmö FF hålla nollan.

Örebro SK har inte den bredaste truppen och att då konstatera flera spelare borta med skador är inte vad som tränaren Axel Kjäll hoppas på. Daniel Björnquist, Johan Mårtensson och Albin Grandlund är inte med i matchtruppen på grund av sina skador. De två förstnämnda hade varit aktuella för startelvan. Däremot ska Michael Omoh vara tillbaka.

Det här är en på många sätt rörig match och med en tyst inledning tänker vi oss ett lite försiktigare, tamare Malmö FF. Däremot orkar Örebro SK inte hålla emot när det väl växlas upp senare i matchen. Med få skador på försvarare kommer MFF troligen också hålla sin nolla.

Malmö FF vinner och håller nollan spelas till 2,00 gånger såsen hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Malmö FF vinna och hålla nollan
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betfair
Spelstopp:  19:00, lördag 6/7
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.