Speltips inför Örebro SK – IF Elfsborg 21/10: Meningslöst möte

Simon Pålsson Publicerat: 21 oktober 2019

Vi rekar med ett intressant speltips inför måndagens kvällsmatch i Allsvenskan mellan mittenlagen Örebro SK och IF Elfsborg.

Annons:

Det är åter dags för allsvenskt fokus. På måndagskvällen är det många som fokuserar på guldmötet nere i Göteborg mellan Blåvitt och Djurgården, men vi vågar lova att det ur ett spelperspektiv finns andra intressanta matcher att fokusera på.

Visst, det är lätt hänt att mötet mellan Örebro SK och IF Elfsborg hamnar lite i skymundan. Det här är en match som rent sportsligt inte direkt kittlar på samma sätt. Detta då båda lagen säkrat sina allsvenska kontrakt sedan länge, men samtidigt saknar förmågan och chansen att klättra mer i tabellen.

Formen är också ganska medioker i båda läger, även fall vi måste höja ett litet varningens finger för IF Elfsborg som faktiskt har rest sig sedan sensommaren och framåt. Spelmässigt ser det betydligt bättre ut, mycket tack vare Jesper Karlsson som varit vass.

Annons:

Ingen orkar vinna

IF Elfsborg har tidigare under säsongen dragits med en del skador i truppen, men inför den här matchen ser det plötsligt mer lovande ut för deras del. Om vi bortsett från Marokhy Ndione, som står som osäker inför matchen, finns det inga som helst avbräck. Det är såklart en stor fördel.

Då ska sägas att skadeläget är klart värre för gästerna, som saknar såväl Arvid Brosson som Johan Mårtensson. Dessa båda spelare har varit skadade ett tag och det känns som att man har lärt sig att klara sig utan dessa båda. Det ska sägas att även Simon Amin står som osäker med vissa skadekänningar.

Här har vi hur som helst två lag som inte har så mycket att spela för. Det här är två av väldigt få mittenlag i årets allsvenska tabell. Därför har vi svårt att hitta en klar favorit.

X (oavgjort) spelas till 3,65 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, måndag 21/10
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: