Speltips inför Östersund – Elfsborg 19/4: Långfredagsfotboll från Allsvenskan

Spelbloggare Publicerat: 18 april 2019

Formstatusen är osäker i både Östersund och Elfsborg, men säkert är i alla fall åt vilket håll värdet finns när lagen ryker ihop på Jämtkraft Arena i långfredagens tidiga allsvenska match. Här: speltips och det ni behöver veta inför vad som komma skall…

Annons:

Påsken förknippas främst med mat, familj och godis, men det kan vara värt att addera in sport däri.

Gott om fotboll och ishockey finns att sätta tänderna i och långfredagens första batalj från Allsvenskan ska utspelas på Jämtkraft Arena, med start 13:30 samt visad på på C More Fotboll och C More Play.

Det är en spännande match som väntar. De medverkande parterna, Östersund och Elfsborg, har blandat friskt och vartåt det barkar är oerhört svårt att sia. Kanske blir detta en pekpinne på det?

ÖFK lyckades lösa ut en pinne från Friends Arena mot mästarna AIK i premiären. Prestationen därefter, i 3-2-vinsten över Falkenberg, var insatsen extremt svajig och senast mot Malmö FF var man inte ens i närheten. Där var motståndarna klasserna bättre.

Och Elfsborg, då? 1-1 mot Hammarby, 0-3 i baken mot Hammarby och till sist en 3-1-vinst över GIF Sundsvall. Blandad kompott, resultat- som prestationsmässigt. Positiva tendenser syns åtminstone till.

Elfsborg fixar minst oavgjort?

Det kanske var överdrivna reaktioner på Elfsborgs 0-3-förlust mot Blåvitt, eller hur? Matchen inleddes trots allt med dominans, men när nollan väl sprack åt fel håll blev det att åka av. Snabbrevansch fick boråsarna när Giffarna värjdes undan med 3-1. Lika mot Hammarby, alltså premiären, var inte fy skam heller.

Flera spännande spelare finns det ändå i truppen och en som sticker ut är Pawel Cibicki. Klassanfallare! Han stod för sitt första mål i årets Allsvenskan senast och hoppas att på allvar få det att lossna nu.

När man ändå kokar ner det hela och de tre insatserna, känns det inte helt okej runt Elfsborg?

Östersund var inte ens i närheten av att räcka till när de ställdes mot Malmö FF för mindre än en vecka sedan och insatsen innan dess, i den där 3-2-vinsten över Falkenberg, var heller inte mycket att hurra över. Kom undan med blotta förskräckelsen. En defensiv insats under all kritik.

En oviss match väntar, men desto säkrare är det åt vilket håll som spelvärdet hittas åt – Elfsborgs. Vi spelar därför dem med +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2, fast med bättre odds – till oddset 1,81 hos 888sport.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra upp till 500 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Elfsborg +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 13:30, fredag 19/4
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.