Speltips inför Sirius – Falkenberg 13/9: Ångestladdad allsvensk omstart

Spelbloggare Publicerat: 13 september 2019

Uppehållet är över och Allsvenskan kliver in i dess avslutande fas. Först ut bland alla är Sirius och Falkenberg i ett botten- tillika ångestmöte modellen värre på Studenternas IP i Uppsala. Ute efter ett hett speltips inför matchen? Kika hit!

Annons:

Nummer 12 tar emot 14. Sirius på säker mark och Falkenberg på kvalplatsen mot Superettan. Avståndet dem emellan är på ynka tre pinnar, i en äkta sexpoängsmatch. Blir bottenstriden ännu mer av ett getingbo eller tar Uppsalaklubben ett stort kliv mot nytt kontrakt?

En rivstart efter uppehållet, med andra ord. En nyckelmatch på alla sätt och vis. Utsökt uppladdning inför den fullspäckade helgen som kommer.

Sirius bröt en förlustsvit om fem matcher precis före uppehållet, via ett 1-1-kryss mot Elfsborg. Senaste vinsten kom i slutet av juni månad sedan dess har nio matcher avverkats. Tränaren Henrik Rydström har mycket att arbeta med och de avslutande åtta matcherna kommer bli oerhört spännande.

Ännu värre är situationen för Falkenberg, placerade som tredjejumbo. Tre förluster på raken, på vilka målskillnaden är 1-11 i. Fem utan vinst. Senast föll de med ett mål mot fyra när BK Häcken stod för motståndet.

Annons:

Givet underspel

Kritiskt bottenmöte. Två lag som på senare tid släppt in mål på löpande band; Sirius med 15 stycken på fem matcher och FFF med 11 på tre. Galen statistik, såklart.

Men kan det komma att bli annorlunda här och nu? Det är vartåt vi lutar; en mycket tillknäppt och målsnål match. Oddsen på de olika underspelen är fantastiskt fina och måste utnyttjas.

Det är framförallt mot bättre, övre halvan-motstånd, som båda parter haft det så extremt svårt att hålla det tätt – och nu väntar en match där rädslan att förlora sannolikt är större än viljan att vinna. Sirius vill behålla deras avstånd ner till bottentrion och på resande fot vet Falkenberg om att det ska mycket, mycket till för att vinna. 0-3-8 är deras facit utanför Falcon Alkoholfri Arena.

Vårens omvända möte slutade mållöst, 0-0, och det vore tänkbart att en liknande historia väntar denna afton, i ett ångestladdat bortamöte där en förlust för endera part vore ödesdiger.

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre mål – spelas till mycket fina 1,74 gånger pengarna hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, fredag 13/9
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.