Speltips Kalmar – Häcken 12/7: Svårbedömt

Simon Pålsson Publicerat: 12 juli 2021

Kalmar FF var vårens utropstecken i Allsvenskan och nu möter man vårens besvikelse i samma serie, nämligen BK Häcken.

Kalmar FF - BK Häcken

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Efter ett långt sommaruppehåll är den allsvenska fotbollen tillbaka och det säger sig själv att sanningarna som vi lärde oss under våren kanske inte riktigt stämmer hundraprocentigt under den här delen av säsongen. Det är en utveckling som vi har sett många gånger förr och som är helt naturlig.

BK Häcken är kanske det allra tydligaste exemplet, efter en riktigt svag vårsäsong som gjorde att guldkandidaten plötsligt låg som jumbo inför EM-uppehållet. Vem hade kunnat ana det? Knappast spelbolagen eller tidningarnas experter och krönikörer i alla fall. Dessa hade snarare BK Häcken som en utmanare i toppen.

Men under sommaren bytte man tränare och nu såg man direkt starkare ut i den allsvenska omstarten hemma mot AIK, där man tog tre poäng och stod för en mer solid laginsats än vad vi såg under våren.

Plötsligt har man lämnat jumboplatsen bakom sig och nye norske tränaren Per Mathias Högmo har förhoppningar om att etablera laget längre upp i den jämna tabellen. Ett par vinster i rad kommer att kunna räcka långt för det här laget.

Som bekant ska man också spela Europakval under sommaren och kommer således ha att göra från och med nästa vecka.

Kan Kalmar FF hitta tillbaka?

Förra säsongen gjorde Henrik Rydström stor succé under den första delen av säsongen med IK Sirius, innan det laget tappade en aning i kraft under sluttampen på säsongen. Nu är frågan om han gör samma sak med Kalmar FF.

Som bekant har han tagit över sitt hjärtas lag inför den här säsongen och starten på sejouren på östkusten blev precis som han hade hoppats på, med en fin poängskörd och väldigt starka prestationer rent spelmässigt. I många matcher.

Men i omstarten tog man bara en poäng borta mot Varberg (1-1) och även om det inte är ett pinsamt resultat på något sätt blir man lite fundersam till vad vi kan förvänta oss av det här laget nu.

Däremot känner jag mig trygg i övertygelsen om att man kommer fortsätta på det offensiva sättet och att man har förmågan att hota framåt fortfarande.

Båda lagen göra mål spelas därmed till 1.95 gånger insatsen hos bet365 inför den här matchen.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1.95
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, måndag 12 juli 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: