Speltips Kalmar – Malmö 28/11: Tuff utmaning

Axel Sjödin Publicerat: 28 november 2021

Malmö gästar Kalmar i hopp om att kunna försvara sin ligaledning i den svåraste matchen kvar på det allsvenska spelschemat.

Kalmar - Malmö

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det lär dröja till den sista omgången av Allsvenskan innan vi vet vilka som står som de slutgiltiga svenska mästarna, men det är nu på söndag som den tuffaste utmaningen kvar för Malmös del kommer att spelas.

Förra helgen lyckades de inte med att slå bortasvaga Häcken då matchen tillslut slutade 2-2 efter en sen kvittering genom Malmös Malik Abubakari. Som tur är för Malmös del så lyckades inte heller Djurgården med att slå Norrköping borta, så de har fortfarande allt i egna händer med två omgångar kvar, men det hade mycket kunnat se annorlunda ut.

Man får säga att det trots allt är starkt av Malmö att leda ligan samtidigt som de inte har haft sin bästa säsong i ryggen och har behövt bolla ligaspel med Champions League. Men det har inte helt varit deras egen förtjänst då guldstriden först och främst har präglats av missade chanser och poängtapp och det hade inte varit förvånande om mästarna avslutade säsongen på under 60 poäng.

Här får de återigen en ny chans att koppla ett grepp om guldet då Halmstad väntar hemma i den sista omgången. Det är därmed mycket som pekat på att det är just matchen mot Kalmar som kommer att bli den avgörande faktorn och nu gäller det för Malmö att plocka fram formen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kalmar kan absolut hota

Hemmalaget har inte mycket att spela för, men lär vilja kröna en väldigt fin säsong under Henrik Rydström med poäng mot de regerande mästarna på söndag. Kalmar har tre raka vinster i ryggen nu och lär gå in i matchen med gott självförtroende på Guldfågeln Arena.

Kalmars vinster har inte heller varit mot några bottenlag, de besegrade Häcken med 4-1 på Bravida Arena i slutet av oktober och vann välförtjänt hemma mot Norrköping i deras senaste hemmamatch, med andra ord så får Malmö se upp.

I och med att matchen spelas efter Djurgården mot Varberg så kan det dock komma att ha en påverkan på hur matchbilden ser ut. Ifall Djurgården skulle tappa poäng så kommer nog Malmö först och främst vara måna om att inte förlora här då ett kryss plötsligt blir ett godkänt alternativ.

Malmö borde kunna ta en trepoängare här med tanke på vad som står på spel, men de har inte riktigt övertygat under säsongen och Kalmar har sett bra ut på senaste. Därmed styr vi snarare spelet mot att båda lagen gör mål istället då Malmö har haft svårt att hålla tätt bakåt samtidigt som Kalmar har blivit bättre på att sätta dit sina chanser under säsongens senare hälft. Vi spelar alltså på BLGM här för 1.75 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: