Speltips Kalmar – Norrköping 26/4: Pressade gäster

Axel Sjödin Publicerat: 26 april 2022

Den femte omgångens sista match spelas mellan Kalmar och Norrköping på Guldfågeln Arena under tisdagen.

Kalmar - Norrköping

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kalmar välkomnar ett pressat Norrköping till Guldfågeln Arena som avslutning på den femte omgången. I skrivande stund så är det två lag på den nedre halvan av tabellen som båda lär vilja gå för tre poäng i matchen, särskilt gästerna har inte råd att satsa på att kryss här.

Hittills så har Kalmar inlett godkänt med två vinster och två förluster i de fyra inledande omgångarna. Premiärförlusten mot Malmö var nog ganska väntad och därefter följde de upp med två övertygande resultat mot Varberg och Degerfors där de vann utan att släppa in mål. Men den senaste omgången mot Sundsvall var en missräkning där de föll på NP3 Arena efter att Pontus Engblom avgjort med ett vackert distansskott i matchens slutminuter.

De lär nog vara missnöjda med att inte ha fått med sig något från den matchen, men deras spel var inte heller det bästa. Nu går de in i en betydligt tuffare period där matcher mot Norrköping, IFK Göteborg, Hammarby, Häcken och Djurgården står härnäst på spelschemat. Det kommer att bli tufft att plocka poäng och en trepoängare mot Norrköping hade verkligen lättat på den pressen.

Inför tisdagens drabbning så är Axel Lindahl tillbaka och spelklar, vilket är ett fint tillskott. Mot ett Norrköping som har haft de tufft under säsongsinledningen lär de se sin chans till viktiga poäng.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Norrköping lär lyfta snart

Motståndet har kanske inte varit det lättaste med två bortamatcher mot AIK och Djurgården, samt ett möte mot Häcken i den fjärde omgången. Men att Peking skulle stå på en poäng efter fyra omgångar och vara näst sist i tabellen var det nog inte många som hade räknat med inför säsongsstarten.

Efter mötet mot Kalmar så väntar några lite mer överkomliga matcher där Norrköping förmodligen lär kunna klättra i tabellen, men än så länge så har deras insats inte varit särskilt förtroendeingivande. De har släppt in mål i alla matcher hittills och själva bara tryckt in två totalt. Även utan Samuel Adegbenro så bör de ha tillräckligt med kvalitet i offensiven för att prestera bättre än så.

Det har varit rätt målsnålt i båda lagens matcher hittills. Med Kalmars sätt att spela fotboll under Rydström, med mycket bollinnehav och ingen riktigt vass målskytt, så kan det mycket väl bli så även här. Norrköping har inte heller varit vassa framåt än så länge och därmed känns underspelet som ett klokt spel här för 1.88 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.88
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: