Speltips Malmö – Häcken 22/5: Skadekrisen i fokus

Axel Sjödin Publicerat: 22 maj 2022

Efter två raka förluster så möter Malmö återigen på tufft motstånd i form av Häcken på Eleda Stadion.

Malmö - Häcken

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Malmö har långtifrån haft någon fläckfri start på säsongen och har nu halkat ned i tabellen efter två raka förluster i ligaspelet. Samtidigt så har Häcken stått för tre raka segrar nu och har imponerat. Hisingslaget är nu förbi Malmö i tabellen på 17 poäng jämfört med Malmös 15.

Skador har varit ett stort problem för Malmö under säsongsinledningen. Det har både varit väldigt många skador och skador på nyckelspelare som har hållit tillbaka Malmö. När de nu ställs mot Häcken på söndag och har en cupfinal mot Hammarby på torsdag så är de verkligen i desperat behov av att få tillbaka spelare.

Senast så blev de förnedrade på Tele2 efter att ha förlorat med hela 0-4 mot Djurgården. Det är bara att konstatera att Malmö inte räcker till när de behöver ställa upp med reserver på väldigt många positioner.

Isaac Kiese Thelin var i alla fall tillbaka i matchtruppen senast och satt på bänken med Ola Toivonen och Jo Inge Berget som alla tre har dragits med skador. Även Anders Christiansen och Oscar Lewicki är skadade och kan inte träna fullt ut, men Sören Rieks och Lasse Nielsen ser i alla fall även de ut att vara tillbaka. Frågan är bara i vilken form de är i.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Häcken lär se sin chans att plocka poäng

Häcken kommer nog inte att få riktigt samma möjlighet som Djurgården att lätt ta en trepoängare mot Malmös reserver, men det är fortfarande ett försvagat Malmö och ett Häcken i fin form bör se sin chans här att befästa sig i toppen av tabellen.

Trots stor spelaromsättning inför säsongen så har Per Mathias Högmo lyckats få pusselbitarna på plats snabbt och Häcken har börjat se riktigt bra ut. Med det sagt så finns det också goda möjligheter att de kan höja sig ännu mer under säsongen och fortsätter de på inslagen väg så kommer de att kunna utmana om topplaceringarna framåt hösten.

Vanligtvis så hade nog Malmö borta varit en alldeles för tuff utmaning för ett så pass nytt lag som Häcken, men med tanke på hur det trots allt har sett ut för Malmö så finns det inga garantier för att de kommer att lyckas studsa tillbaka mot Häcken. Många av de spelare som det spekuleras kring kommer kunna vara med och spela verkar fortsatt ha några skavanker och lär knappast vara i toppform.

Därmed spelar vi på dubbelchansen X2 här för lockande 1.98 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 1.98
Bolag: Expekt
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: